Diğer insanların kanı çok koyu kırmızı, hatta çoğunun kan rengi kırmızı bile değil. Benim kanım neden parlak kırmızı?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Diğer insanların kanı çok koyu kırmızı, hatta çoğunun kan rengi kırmızı bile değil. Benim kanım neden parlak kırmızı?
Çünkü serumun çalışma mantığı kanı çekmek üzerine değil. Serum bittiğinde hava akışını kesmezsen oluşan basınçtan dolayı ince sızıntı olur ve kan yoğun birikinti şeklinde olmadığı için ışığı daha çok geçirip açık renk görünür. Yani renk aşağı yukarı aynı ama yoğunluk farkı var
Evet doğru diyorsun, serum bitince kan geliyor. Kan az olunca açık kırmızı oluyor yoğun olunca çok koyu kırmızı siyah oluyor. Ben her gün sürekli hastaneye gitmiştim serum takıldı. Müşahede odası olsun hastane koridoru olsun insanlara serum takılmış birinin damar yolu görünüyordu kahverengi gibiydi kan rengi. Hatta geçen gün hastaneye gitmiştim bir yaşlı adam vardı serum takılıydı damar yolundan kan gelmişti kahverengi duruyordu çok koyu renkti. Yardımcı oldum damar yolundan kan geliyor dedim serumu yukarı tut dedim
Mersin'de yaşıyorum, kan grubu ARH+ BRH+ ABRH+ olan çok sayıda insan var. çoğu insanın kan grubu A, B ya da AB zaten.
Çoğu insanın kan grubu ARH+ BRH+ ABRH+
kan tüpleri var hastanede kan tahlili alınan yerde
O insanların kan grubu BRH+ ARH+ falandır çok yüksek ihtimalle
Bir çok insan bilmez ama bu aslında bir işaret normal bir kan taşımıyorsun büyük bir ihtimalle Ruhani güçlerin var daha önce evrenin sana mesaj verdiğini veya özel bir şeyler ile iletişime geçtiğini hissettin mi?
Evet hissettim
Özel bir insan olduğunun kanıtı niteliğinde. Çakraların çok açık rüyaların gelecekten haber veriyor olabilir. Rüyalarının gerçeğe çok yakın hissettirdiği zamanlar oluyorsa büyük bir ihtimalle başka boyutlara yolculuk yapıyorsun. Bu dünyada bir görevin var o görevi bulduğun zaman hayatın daha kolay olacaktır senin varlığın bir amaç için çok önemli.
Gerçekten çok teşekkür ediyorum, doğru diyorsun
Cevap
2Cevap
hareketsizlikten ya da çok et tüketiyorsun
Mersin'de yaşıyorum. Kan grubu ARH+ BRH+ ABRH+ olan çok sayıda insan var yaşadığım şehirde. kan tahlili yeri var kan tüpleri duruyor hastanede pıhtılı çok koyu kırmızı birde kahverengi kan rengi bile gördüm
Mersin'de yaşıyorum, kan grubu ARH+ olan yüzlerce sayıda insan var.. BRH+ olan da var ciddiyim
iyi yapıyorsun aferin ciddiyim
Gerçekten de Mersin'de A kan grubu çok yaygın. Nüfusun yüzde 47'i ARH+ kana sahip. %17 BRH+ %10 ABRH+ %27 0RH+
Mersin'de A, B, AB kan grubu çok yaygın
tamam okay bende tahminimi söyledim zaten ne diyelim seçilmiş kişi misin diyelim sana
Sokakta gezsen yüzlerce sayıda insanın kan grubu ARH+
Diğer iki kan grubu BRH+ ABRH+
yüzlerce sayıda insan sokakta yürüyor. Çoğunun kan grubu ARH+
abla benim üzerimden şifreli mesajlar gönderiyorsan iki gözün önüme aksın ki seni mite şikayet ederim
Hayır seyreldigi için öyle Allah'ım KS nin topu cahil yemin ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar