Migren için verdi doktor gerçekten işe yarıyor mu merak ettim. Bir de kilo aldırıyormuş buna canım sıkılıyor
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende migrenim seni en iyi ben anlarım bacım relpax muhteşem bir ilaç
Relpaxi hergun mu atıyorsun
Migrenim var ilk defa duydum o ne, majezik ve arvels harici kesmiyor
Benim vestibuler migren yani bas donmeli. onun için verdi hergun atmam gerekiyormuş 6 ay boyunca. Sen gittinmi hiç migren icin doktora
Dexday da tavsiye ederim agri icin eritmeli bir ilaç cok etkili bana iyi geliyor
Doktora gittim bende de ışığa karşı duyar, mide bulantısı ve bazen kusma oluyor
Yenimi başladı ilerleyince daha cok sıkıntı maalesef
İlerliyor mu? Çocukluğumdan beri var
Çocukluğundan beri varsa ilerleyecegini sanmıyorum genelde duyduğum çocukluğundan beri olanların yas ilerledikce azaldığını duydum. Benim 2 yıldır var 40 yaşımda başladı ve cok ilerledi artık hergun tutuyor 😁
Çok ışık, düğün -konser, stres, sinüzit bunlar bende migren yapıyor ayda 2 defa şiddetli ağrıyor başım
Umarim kurtulursun geçer gider sağlık gibisi yok daha yaşın cok genç guzel gunler seninle olsun
Teşekkür ederim yaşla alakası yok sağlığın ağrı olduğu zamn bir asra bedel oluyor
Evet kullanıyorum başarılı bir ilaç yalnız bünyeye bağımlılık yaptirmayacak şekilde kullanmanı tavsiye ederim kilo ile alakalı bir fikrim yok 1 senedir kullanıyorum hala aynı kilodayım😀
6 ay kullanmam gerekiyormuş. Bende almam inşallah kilo. Peki gectimi migrenin
maalesef geçmedi bazen öyle bir oluyoki dünyam yıkılıyor sanki tarif edilemez bir ağrı oluyor ozman içiyorum sadece inşallah almassin kilo ya öyle biseyki gecsinde kilosu çok önemli değil ☺️
Anladığım kadarıyla düzenli icmiyosun hergun içilmesi gerekiyor
Yatmadan bir saat önce 2 tane içiyorum ben
2 tanemi doktor mu öyle söyledi sana yoksa ağrıdan dolayimi iciyosun
Evet doktor iki tane icmemi söyledi kafama gore değil yani uyku yapar diye yatmadan 1 saat once
Bana 1 tane dedi uyanınca çok acayip neyse sen devam et bakalım ona göre iyi olursan bende 2 tane iciyim bari ☺️
Hiç duymadım yeni mi çıkmış
Bilmiyorum 🙂
İşe yarasa bari:)
İnşallah 🙂
Senin önce kafa rahat olmalı yoksa ilaç fayda etmez tek başına:)
Yok kulanmıyorum