Daha çok kendinizi enerjik mi hissediyorsunuz yoksa yorgun mu? Mesela yorgun hissettiğiniz zamanlarda kendinizi nasıl toparlarsınız? Veya enerjik hissediyorsanız bu ne kadar sürer? 😌
Gün içinde daha çok enerjik mi hissediyorsunuz yoksa hep yorgun musunuz?
görseldeki kırmızı ve turuncu pilli hallerden ziyade genel olarak sarı ve yeşil seviyelerde geziniyorum. spor yaptığım için enerjim hep yüksek kalıyor ama yorulduğumda direkt ağır antrenmana gidip ter atarak açılıyorum, o yorgunluğu anında söküp atıyor.
Sabah bı 15-29 dk ayilmam zaman alır. Sonra kurmalı oyuncaklar gbi enerjik başlarım 😂 akşam saat 10 a kadar gayet iyi olurum. Gün içinde enerjim düşerse soğuk su, soda, meyve... Çok iyi gelir 🥰
Gününe göre değişiyor ama çoğu zaman enerjim orta seviyede oluyor. İş yoğun geçtiyse yorgunluk ağır basıyor, iyi dinlendiysem daha hareketli oluyorum. Sürekli dipte ya da sürekli enerjik değilim; tempo belirliyor.
Çalıştığım zaman enerjik hissediyorum. Çünkü sürekli bir hareketlilik olduğu zaman daha güzel oluyor ve saatlerde hızlı geçiyor. Aslında daha çok oturduğum zaman beynim yoruluyor. Beyin yorulacağına fizik yorulsun daha iyi.
@MuzipFilozof dedi ki: Bedenim bazen yoruluyor ama ruhum hâlâ üretmekten vazgeçmiyor; bu yüzden kendimi çoğu zaman tatlı bir yorgunluğun içinde buluyorum.
En İyi Cevaplar