Fizik tedavi doktorum, diş için çektirdiğim röntgeni gördü, sen bence benden önce dişlerini anladığım kadarıyla iyi bakıyorsun ama çok fazla diş çektirmişsin, bu kayıplarının nedenini öğren dedi. Sizce neden kaybediyorum dişlerimi😭
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dişlerini fırçalamıyorsun bakım yapmıyorsun, dişe dolgu kanal tedavisi yapılır niye çektiriyorsun
Açıklama kısmımı okumuyorsunuz sanırım fizik tedavi doktoru gördüğüm kadarıyla dişlerine iyi bakıyorsun neden baktığın halde dişlerini kaybediyorsun onu öğren dedi eğer zaten bakımsız olsa burada gelip bunu sormam
Bakım yapmıyorsun, diş doktorun boş yapmış bi bilgisi yok başka doktora git
İyi misin? Dişimi fırçalamasam neden kabul etmeyecekmişim anonim takılıyorum zaten gayette bakıyorum dişlerime
İçeriden çürük başlıyor demek ki sen bakımını yapmadığın ya da kontrolünü yaptırmadığın için diş kendini kaybettiriyor. Bakım şart
Diş fırçası diye bir araç var kullanırsan iyi olur.
Açıklama kısmımı okumuyorsunuz sanırım fizik tedavi doktoru gördüğüm kadarıyla dişlerine iyi bakıyorsun neden baktığın halde dişlerini kaybediyorsun onu öğren dedi eğer zaten bakımsız olsa burada gelip bunu sormam. Hergün 2 kez dişlerimi fırçalarım bazı günler sadece gece fırçalıyorum ama mutlaka yatmadan hergün fırçalarım diş ipi, dil sıyırıcı mutlaka ayriyeten kullanıyorum
Sana dış fırçası alacam ağız kokun yazarken buraya kadar geldi adres yaz.
Sizin algılama probleminiz var zannımca. Hergün dişlerimi fırçalıyorum diyorum bunun nesini anlamadınız zaten anonim hesabım fırçalamasam neyden utanıp gizleyeceğim? Ayrıca dişimde çürükler olmasına rağmen ağzım kokmuyor bu bir ikincisi bir insanın ağzında çürük olmasa bile ağzı kokabilir her koku diş kaynaklı değildir ya da her çğrük koku yapar diye bir kaide yok ilkokul bilgilerinizle beni burada aklınızca aşağılamaya çalışmayın
Sana elektrikli diş fırçası alacam dokunmali anca kurtarir.
Instagram'da ki kullanıcı adını ver mesaj atacağım bakalım sözüne ne kadar sadıksın istiyorum elektrikli diş fırçamı
Sana Oral B elektrikli diş fırçası alacam yaz.
Sana diş macunu da alacam
Sana vitamin alacam diş çürüğün geçsin.
Sen önce kendine yatırım yap başkasına sonra alırsın
Sana diş macunu alacam.
Çürükten dolayı mı çekiliyor önce neden çekildiğini bulmalı
Yeterince bakımına özen göstermemek ya da genetik olabilir diye düşünüyorum
Ağız yapım asidik hem o hemde biraz genetik faktörde etkili sanırım annemde çok küçük yaşlarda dişlerini yaptırmaya başlamış
Cektirince geri çıkmaması normal mi
Genetik mi