Güncellemeler
7 gü
Erkekler bu kadar da romantik miymiş cevaplara bakın.. beni ufak tefek olan hemcinslerim anlar... erkekler nasil anlasın
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam evlendik bir yastıkta kocayın dediler, aynı yastığa baş koyduk falan filan. Ya yüzüme nefesi geliyor sürekli uyuyamıyorum sarılmak da işkenceye dönüşüyor nefes darlığı geçiriyorum resmen.. Sürekli arkamı dönüp ancak öyle uyuyabiliyorum tek arıza ben miyim? Elini üstüme koyuyor sanki üstüme çimento çuvalı düşmüş uyurken daha bi ağırlaşıyor.. Kızlarrr ses verin
Bedavadan suni teneffüse maruz kalıyorum 😶🌫️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Uf çok sıkıntı ya evlenince ayrı yatakta yatsak ne olur ki sanki jsjsj
Japonlar galiba oyle yapıyormuş ayni odada ayri yatakta. İşin düşünce yanina yatarsın oh mis
Çok mantıklı bence de ya da araya çin seddi çekelim jsjsj
😂😂
Sırtını dönüp uyumak tek çare. Çıtı pıtı bisey gibisin sanki😄
Aramizda baya bi kalıp farki var gercekten ya.. hayir adam sisman da degil ama bi kere bacağını koymuş üstüme bi uyandım gece bacağımı hissetmiyorum uyuşmuş yani kan gitmemiş
Sen baya zayıfsın anlaşılan 😄
sen adamı sevmiyorsun canısı sebep bu. seven kadın sen yüklenmesen o seni çekiyor üstüme yat diyor göğsüne bastırıyor. sen sırtını dönsen o çevirip kollarının arasına girip yapışıyor...
Ben göğsüme yat desem sabaha ciğerim söner. Sevmesem ne işim var ayni yatakta? Ben sarilmak istiyorum zaten ama yuzyuze gelemiyorum gercekten nefesim daralıyor psikolojik degil bu. Arkami dönüp zaten kollarının arasına ben de sokuluyorum ama kolları agir geliyor bazen
ebatına uygun adamla evlenseydin diyeceğim ama benden 23 cm kısa hatun bile şu senin dediklerini yapmadı üstelik bende spor yaparım kollarım kalındır.
Ben çocukluktan beri böyleyim sıkıntıya gelemiyorum sevgimle bi ilgisi yok bence. Anneme mesela neredeyse dokunmam. Kendi hayat standartlarım icin fazla bile dokunsalim esime.
ne diyelim o zaman cinsin böyleymiş. onu önden yatır sen sonra uzak kenara kaç uyu :D ya da kabul ederse ayrı yatak at orada uyu
Ya iste benimki öylesine soruydu. Her gün de zaten burun buruna uyumuyoruz. 😄 benim cinsim de böyleymiş demekki
Seven için ağırlıkkar kuş tüyü gibi gelir yoksa sevgi balyoz gibi gelir
😒 üstüne bi 5 kiloluk un torbası falan koy da uyu bi
Sen kocanı sevmiyorsun olay bu. Tabiki fiziki olarakta sabaha kadar uyanmaz Ancak senin o değil
Sevgi ölçme birimi herkesin ayni degil demekki. Ülkedeki kadinlarin 10 da 7 si benim esim icin yaptığım fedakarliklari yapmaz.. herkesin Sevgi dili baska olabilir.
Olayınızı bilmiyorum. Onun doğru yorum yapma şansım düşük. Doğrudur herkesin sevgi değildir. Ancak insanlığı vicdani gibi kavramları sevgi dili olarak tanımlamak Doğru olmayabilor
Belki de. Belki benim sevgiden anladigim sey derin tutku ya da ask degildir 🤷♀️ pffff boş ver uzun konular. Cok da sey yapmamak lazim. Bi sekilde yaşıyoruz bu hayatı. Huzur sağlık afiyet dilerim hepimize bolca
Umudunu kaybeden herkes aynısı yapar. Kot gtüne gitsin der. Çünkü en kolayıdir. İçinde ölmüş olan şeyler ve yorgunluk böyle yapar. Belki de en iyisi böyledir
Peki yanınızda eşiniz varken nasılsınız mutlu musunuz oh be sonunda birlikteyiz diyebiliyor musunuz mesela diyor musunuz hiç?
Sakinim ve huzurluyum esim varken. Tabi her gün oyle romantik romantik geçmiyor cogu zaman yogun, sıradan, sakin
cidden her gün aynı odada aynı yatakta ben bikafim
Yani cicim ayları geçince öyle her gun her gün dipdibe ne bileyim 🙂
Haklısın bence işkence gibi bir şey
Ya hic romantik falan degil sarılıp uyumak 🤣
Hijyen sorunu büyük sorun umarım öyle bir sorun yoktur. Kıl olayı mesela
Ağzı kokarsa da sorun
Kacirmasinlar diye :)
Kimi kaçıracaklar 😅
Beni :) sen de korumasin ondan endişe etmiş
😒 bi sey anlamadım da hadi neyse öyle olsun. Sen de yat uyu basina güneş gecmis
:))) bu havada gunesle ne isim olur
Birisi şunu kırbaçlasin hayrına
🤔 beni anca hemcinslerim anlar
Yavrum senin gibilerin evlenmesi Kanunen yasaklanmalı Kafanız evlilik için uygun değil Madem ne xikime evlendiniz o zaman kendinizi tanımıyor musunuz andavallar
Sensin andaval. Evlenmeden önce biriyle mi uyuyoruz? Bi erkekle? Ben kocamdan şikayetçi degilim olayı bence tam anlamadın
Kuş beyin diğer atık ile birisiyle uyuman mı gerekiyor Kendini tanımıyor musun birisiyle tahammül edip edemeyeceğini bilmiyor musun özgürlük budalası bir yaratık olup olmadığını başkasına mı duyman gerekiyor Yavrum senin kafanı evliliği için uygun değil ne diye evlendir o zaman andaval
😒 gereksiz yere sinirlisin. Benim evliliğim ülkede belki yüzde 25 lik dilimde bulunan mutlu, sakin, huzurlu kategorisinde hamdolsun. Bu kadar hakareti hak edecek bir sey yapmadim. Bütün bir evlilik hayatini cicim aylari gibi dusunemezsin...
Meme görmedim hiç ondan agresifim
Rüyanda kovalasinlar seni o zaman ne diyeyim
Her şey bir rüya/hayal ile başlar bebiş
Yasemin Özilhan tadında küçük memeli garı hayal edelim de önce, vermeyen hayat utansın. 😏
Sevmiyorsun kocanı
neyse.
E yalan mı?
Ne m. al kocan var mış
Sebep? Nefes aldigi icin mi
Nefesini yüzüne verdiĝi icin
Senin šimdi uyuyama sebebin bu mu?
Hayir sadece uyuyamamistim
evlenince bizdir
horlamada var mı
Yok yok cok şükür bazen yamuk yatınca uykumun arasında düzeltiyorum yastığını geciyor.
Uyumak senin icin dinlenmek yerine tekrar bir ev işi gibi
olmus cidden uzuldum
Üzülecek bir sey yok durum dramatik degil.
Boşan soruyu da sil
🤨 hih
Erkekler yatak odasını dinlemeyi sevmez
😒 zaten kızlara yönelik bir soruydu. Sanki siz erkekler her gün burun buruna yaşıyorsunuz partnerinizle
Evet partnerimizi hep dinleriz o yüzden böyle yatak odasıyla ilgili özelimizi paylaşmazlar paylaşacak bir şey kalmaz çözeriz kendi aramızda
Dedi, cinsellik sorularından kafasını yeni kaldırmış bir erkek şahıs.
Ahh be yavrum hiçbir dediğin tutmuyor maalesef
Biz sen gibi soğuk nevale olmadığımız için burun buruna koyun koyuna gecelerden ancak fırsat bulup yazabiliyoruz haliyle
😄 ne mutlu
Sana da uykusuz geceler de mutluluklar yarasa
Kız boşandın mı