İki yıldır var, sürekli tekrarlıyor. Doktora da gittim, ilaç falan yazdı ama yok, yoruldum artık. Atlattıysanız yardımcı olabilir mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki yıldır var, sürekli tekrarlıyor. Doktora da gittim, ilaç falan yazdı ama yok, yoruldum artık. Atlattıysanız yardımcı olabilir mi?
Beslenmenizi lifli gıdalardan yapmanız lazım
Bol su içmelisiniz
Aç karnına biraz hakiki zeytin yağı için
Stresten uzak durun
Ve çatlağa iyi gelen özel kremler kullanın
stres cok yapıyorum bu rahatsızlık yüzünden, hiç gecmicek sanıyorum sonum ameliyat olacak diye aşırı korkuyorum öyle böyle değil, sanki bunu böyle ağır atlatan bir ben varmısım gibi hissediyorum
benimde acıdan ağrıdan uyuyamadıgım uykudan uyanıp ağladığım çok gece oldu
bu şikayetten
yapıcam inşallah dua edicem
cok tesekurrr ederimm
Cevap
9Cevap
Bol su iç
Baharattan uzak dur
Beyaz ekmek yeme
Aşırıya kaçmadan düzenli lifli gıdalar da tüket
Kremleri düzenli kullan
yapıyorum hepsini, en ufak bir kabızlıkta hemen tekrarlanıyor normal oluncada tekrarlanıyor bu tek sıvı olunca iyi
Güzelim dediklerimi düzenli yaparsan uzun süre kabız olmazsin, o esnada da çatlak düzelir. Gidip 3 hafta yapıp 2 gün salarsan tekrarlar
Ben iyi bir profa gözüktüm. Bana yukardakileri yap başka bir şey yapma dedi. 3 haftada düzeldi ve 2 yıldır sorun yok
ama senin dediklerin akut yani birkaç haftalık daha yeni başlayan hastalar için, benim iki yıldır var kronikleşti artık, bundada işe yararmı , senin ne kadardır vardı
Benimki kısaydı galiba bilmiyorum. Dediklerimin zararı olmaz sen düzenli yap bi süre:)
Amaç zaten kabız olmamak. E bu dediklerim de kabız etmez. Aşırıya kaçma ayrıca
psikolojimi düzeltemiyorumki kendimi iyileştirmeye bakayım
Önce onu düzelt, geçeceğine inan ve beslenmene dikkat et, belki sürer biraz ama geçer
İki gün sonra hatırlat bir arkadaşa krem sorayım. Onunki de kronik idi genel olarak düzeldi galiba o kremden sonra
simdi soramazmısn
Bekle
Dönünce yazarım, yine hatırlat kendini
tamam hatırlatırm tesekur ederim
Tek tık uyumuştur büyük ihtimalle. Yarın unutma hatırlat yogunluk var unutmayayım. Rica ederim
ogrenebildinmiii
Madecassol
Bir de procto glyvenol
Doktora gittiğinde bunları söyle. Doktor izni olmadan kullanma yine de
tamam teşekkür ederimmm
Tekrar ediyorum kafana göre kullanma bence, doktora gidince bir arkadaşım da uzun zaman sıkıntı yaşamış çok farklı şeyler kullanmış bunu kullanınca iyi olmuş aynısını kullansam sorun olur mu deyip işini garantiye al. Rica ederim
tamamdır tekrardan teşekkürlerr
Rica ederim, ayrıca kasma çok düzelir. Dediğim beslenme biçimini her gün uygula kremleri düzgün kullan ve dua et. Şifa Allah'tandır ondan da iste
dikkate alcam dediklerini düzelir inşallah
İnşallah
Daha farklı doktorlara görünün tedavisi olan bir şey
oldunmu sen
Hayır ama bunun tedavisi olan bir şey olduğunu biliyorum
cok yoruldum, ameliyat olmak hiç istemiyorum ordaki kası kesiyolar ve çok korkuyorum hiç gecmicek sanıyorum psikolojimi asla kontrol edemiyorum
Ameliyat doğru bir çözüm kas kesilmesi sağlık acisinda risk oluşturmaz düzelir ama bunu bir ömür cekmektense doğru olan tedavi yöntemini deneyin
botox lazer gibi tedavilerde var ama hiçbirine cesaret edemiyorum doktor muayene edeyim dedi ona bile izin vermedim istemedim korktum
Korkarsan tedaviyi ertelersen iyilesemezsin
Bende de var biraz acı yediğim an zorluyor
ne zamandandır
kronikti ozaman senin
Beslenmeye dikkat et kabız olma
ediyorum aynı
İlaçlerı da kullan düzenli
kullanıyorum bir haftadır düzgündü hafiften iyilesiyordu en azından ağrısı yoktu şişliği dinmisti, bir hafta tek iyi oluyor işte sonra bagırsaklar yüzünden yine açılıyor mesela bugün yine açıldı yara çok ağrısı oldu
Ağrısı olunca ilacı içeceksin gerekirse ishal olacaksın bi de hareketsiz kalma çok fazla barsakların çalışsın
ya ediyorum ama elbet bir noktada bagirsaklar yavaslıyor o yavaşlama evresinde yine açılıyor kronik olduğu icin çok yatkın tekrarlanmaya
Evet kronik maaalesef öyle
günde en az iki kaşık bal ye düzelir
bal neyi düzelticekki
fayda ediyor emin ol
sen atlattınmı daha önce
benim ki çatlak değildi ama doktora gittim ilaç verdi bir faydasını göremedim ondan sonra allah yol gösteridi peygamberin hadisi aklıma geldi ikinci günü bal aldım ve akşamına çok şükür ağrım azaldı sonrda kayıb oldu ama soğukta kalmamaya dikkat et ve balı kesme bol proteinli yiyecekler tüket spor yap
seninki neydi peki
tam olarak şu an adını hatırlamadım dışkda bilmem neyleri emen küçün gözenekler barmış o bazen şişermiş ve kanama olurmuş ondan dı benim ki
hı anladım
bana özelden yaz canım
atlattınmı
Kronik benimde ama eskiye göre dqhq iyiyim şükür
Botoks falan bile yaptırmıstım
nasıl düzeldi
Anal mı yaptınız
cokmu var
çok derin bir yırtık
sporla gecer yardımcı olurum
sporla nasıl gecsin ne alaka
kas kutlesi kapatir yirtigi bendede vardi gecti
Abicim spor daha sıkıntı olabilir, zorlanır hani
Gecmez ins
basına gelir İnşallah
bilip bilmeden konuşmayın ya gerçekten sadece anal ilişkiylemi olan birsey sanıyorsunuz, 18 yasımdaym ben ne gibi bi iliskim olmus olabilir
susarsın işte böyle Allah benden alsın sana versin
Evli misin
hayır
Evli olsan daha fazla sorun olurdu
Yaş kaç peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?