4 gün önce uyuz hastasına temaslı biriyle buluştum sarılma ve öpüşme oldu. Sinek ısırığı mıdır uyuz mudur bu bana da geçer mi?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
4 gün önce uyuz hastasına temaslı biriyle buluştum sarılma ve öpüşme oldu. Sinek ısırığı mıdır uyuz mudur bu bana da geçer mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki 1 ay sonra en gec cikar geceleri belirti gosterir ve cildiye doktoruna gidip durumu anlatip ilac tedavisine baslamani sagla
bu kızarıklık uyuz degil yani dimi ama bulasmıs mıdır bana da
Yok o farkli uyuz birden cok yerinde cikar mesela koltuk altinda kasiklardan derinin yumusak oldugu yerlerden baslar erkegin penis ucunda bile cikar dusun
yok yok oralarda bişey yok bikaç kaz 30 snlik sarılma öpüsme falan oldu umarım bulasmamıstır
1 ay icinde belli olur bi iki gunde belli olmaz
Eğer bu sensen o uyuz değil net. Sinek ısırığı gibi duruyor. Uyuz ise 30 dk dan sonra diyorlar. Nereden mi biliyorum? ...
evet benim ay inşallah değildir ya. min 2 haftadan sonra çıkar diyorlar zaten 4 gün oldu. nerden biliyorsun fjjsjfkdk
Ben de uyuz oldum da ondan.
30 dk dan sonra olduguna nasıl kesin kanaat getirdin peki. 1 saat aynı arabada oturduk ama
Doktorum dedi. Kendisi profesör. Adam tuttu kolumu inceledi onca zaman. Yalnız çok zor geçiyor. Direnç kazanmış dedilerdi ta pandemi döneminde. Çok fena. Düşünsene bi taksiye bindin ve hooop.. Temizlik hastasıyım bir de.
o zaman kaynak sağlam. 30 dk aktif temastan mı bulasıyormus aynı ortamda bulunmaktan mı. bi tane veterinerden alınan ilaç duydum kesin çözüm diye bende kafaya takıp baya araştırdım. onu mu kullandın nasıl geçti. taksiden mi bulaştı sana. çok kötü ya vücudunda bir de derinin altında parazitle yaşamak hani duş alsan da çitilensen de gecicek bisey değil derinin altına yerlesmis. ne kadar sürdü gecirmen
Kesinlikle olur
Kaşıntı kabarma kızarma etkileri
Olurrt
Cikar
Çıkar