Tuzlu su soğuk kompres etol fort karanfil her şeyi denedim diş ağrım geçmiyor uyumuyorum acil bir şey yapmadı ne iyi gelir
48 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
gece acilde anca iğne vurup gönderirler zaten ağrı kesici işlemez o seviyeye geldiyse. git bir dişçiye acil kanal veya çekim yapsınlar, yoksa sabaha kadar kıvranırsın.
Gecmis olsun agiryan disine agri kesici olarak avrelest ya da majehij
4 tane arveles ictim bugün en son Etol 400 mg ictim gecmiyor
Bir ağrı kesici iğne yaparlar anında keser acile gidebilirsiniz. Ya da iltihaplı ise evde antibiyotik varsa kullanabilirsiniz
Acile gittim apse var dedi antibiyotik verdi salladi basindan
Tamam antibiyotik içtiniz mi peki?
Evet ictim gelir gelmez kesmedi hemen etki eder mı antibiyotik
İltihap varsa antibiyotik iç eğer evde arveles ya da başka bir ağrı kesici varsa kullan. İlk gün bu şekilde ağrısı olması normal demek ki çok fazla iltihaplı ikinci antibiyotikten sonra o Ağrı yavaş yavaş dinecektir
Yok antibiyotiğin daha etki etme süresi vardır bir iki saati etki eder. Ağrı kesici olarak vermedi mi hiçbir ilaç genelde etol fort kullanılır O da iyi gelirdi aslında
Etol fort verdi 1 saat oldu ikisini de iceli daha siddetlendi agrim
Şiddetlenmedi ağrın şu anda antibiyotik etkisini gösterdiği zaman sanki dişinde böyle bir atma gibi bir şeyler hissedersin o normal birazdan hafifleyecek merak etme şu anda antibiyotik yavaş yavaş etki etmeye başlayacak. Antibiyotik ne verdi augmentin mi amoklavin mi?
Aquamentin 1000 verdi
Tamam süper içmeye devam et şu anda yapacağın hiçbir şey yok dediğim gibi sana o birazdan rahatlatacaktır seni güne gününe iç yarına hiçbir şeyin kalmaz. Şimdi de yavaş yavaş dişinde atmalar başlamıştır Bu çok normal. Merak etme geçecek
Çok teşekkür ederim umarim gecer sabah özel klinige gideceğim sabahi yaparsam çok saolun
Rica ederim tekrardan çok geçmiş olsun ama şöyle söyleyeyim size özel kliniğe gitseniz bile aynı şekilde ilaçları kullanmaya devam edeceksiniz. Dişinizde iltihap varsa kesinlikle hiçbir şekilde müdahale etmezler.
Bana aslinda doktorum dolgu yapilmasi lazim dedi randevuya gidemedim ailemden biri vefat edince 1 hafta icinde siddetlendi diisne bakmayan biride degilim ama aradim tekrar yarin gidicem umarim bir care olur bana bir umut
Öncelikle başınız sağ olsum çok üzüldüm diş gerçekten dikkat edilmesi gereken bir olay. Bende de B12 eksikliğinden dolayı maalesef disk kaybı çok fazla oldu hatta implant bile yaptırdım. Yani diş ağrısını en iyi bilenlerden biriyim. Umarım çare olur Ama dediğim gibi eğer iltihaplıysa doktor bir hafta bekler iyi haber şu ki yarın o ağrınız 2 antibiyotikten sonra geçecektir korkmayın lütfen
Simdi sizle konusurkende zonklama sanki yavas yabas kayboluyor. Cok gecmis olsun çok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin
Rica ederim birazdan zaten o zonklama geçecek emin olun zonklama başladıysa zaten antibiyotik etki ediyordur bu şekilde başlar. Kendinize dikkat edin lütfen ağrınız da olursa korkmayın sabaha kadar hiçbir şeyiniz kalmayacaktır. Uyumaya çalışın
Cok tesekkur ederim iyi geceler 🌺🌺
Rica ederim İyi geceler kendinize iyi bakın lütfen 🍀🍀
Kloroben diye bir gargara var uyuşturuyor. Elma sirkesini pamuğa damlat ağrıyan yere sür beklet bir dakika sonra dişini fırçala sonra da ağrı kesici iç.
Tamam teşekkür ederim deniyim 🌺
İçtiysen eğer önceden içme ağır gelir
Sarımsak bas anında uyuşturur orayı
Geçmeyen diş ağrısı mı yapmışlar
Ne acili dişçiye gideceksin
Acil dis hastanesine gittim zaten ama bu saate poliklinik bulamadim sabaha randevum var zaten ama uyuyamiyorum care ariyorum
Pek bir şey yok diş ağrısı için yani karanfil varsa koyabilirsin üstüne ağrıyı hafifletiyor diyorlar geçmiş olsun
Ağrı kesici çak bir tane karanfil bide
Agri kesici 5 tane ictim bugün asla kesmedi karanfil tuzlu su hersyei denedim hastaneye de gittim
Geçmiş olsun mutlu bir uykuya ihtiyacınız var
Vemcain pump uyuşturucu sprey
Biz alabiliyor muyuz oyle onu
Evet nöbetçi eczaneden al bölgeye sıkarsan dilin filan uyuşur miden bulanır
Kulak temizleme çubuğa sık gezdir bolca
O zaman aliyim deniyim ne kaybederim
Hiç bişey
Allah şifa versin
Teşekkür ederim
Arveles
Bir formul var
Ney