Güncellemeler
22 dk
Neyse iyi geceler Allah rahatlık versin inşallah
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Stresten olabilir ya da bir şeyleri yıkamadan yemişsin ondan da olabilir
Hiç yıkamadan yemem ve diş fırçalamaya da dikkat ederim
. teşekkürler cevap için
Rica ederim o zaman kesinlikle stres ya da şu vardır bazen vücut direnci düştüğü zaman da olur ona da dikkat edin. Mesela ben kendimi kötü hissettiğim zaman rahatsızlandığım zaman bir gün sonra kesinlikle çıkar ağzımda
Aşağıda sorunuza cevap yazan kişi konuyu farklı yerlere getiriyor O yüzden cevap vermeyin engelleyin gitsin.
Kaldırdım uyarı için teşekkür ediyorum pislik çok cevabını en iyi cevap seçeceğim çok faydalı ve kaliteli bi cevap oldu teşekkürler tekrardan aşırı stresli bi dönemden geçiyorum ve hafif dış ağrısı var ve diş ağrısının olduğu tarafta dilimin o tarafına ful yayıldı 1 2 günde
Baktım karbonat tuz su gargarası diyo ama üşendim
Rica ederim ne demek bu aşağılık tiplerden zaten Maalesef her yerde var. Gargara çok iyi gelir ama birazcık yakar Bence hiç üşenmeden kalkın çok iyi gelecektir
Hatta şöyle söyleyeyim size Ben de evde dut şurubu var genelde ben dut şurubu kullanıyorum ağzımla çalkalıyorum yakıyor birazcık ama inanın Bir iki güne geçiyor
Güzel düşünceleriniz için de teşekkür ederim 🙏
Rica ederim olanı söyledim dut şurubu yok sanırım olsa sizde etkili olduysa bende de olur muhtemelen
Gargara yapmayın şimdi ya karnım zaten ağrıyor mideme giderse yakabilir
Kesinlikle en güzeli tutuşur bu anında keser Ama şunu da yapabilirsiniz karıştırmaya gerek yok karbonatı alın tam üzerine birazcık koyun çok az yakacaktır ama kesecektir
Yarın yaparım
Zaten dikim o taraf hep yara baya yakar bence ya yarın deneyeyim ben
Tamamdır Çok geçmiş olsun tekrardan umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz
Evet yakar O yüzden yarına deneyin daha iyi ama dediğim gibi hani daha az ağrım olsun diyorsanız dut şurubu daha iyi olur hem de daha etkili 🙏
Çok teşekkür ediyorum direncim. de düşük bu arada 1 ay sonra inşallah sağlığıma kavuşacağım
Olsa her şeyi denerim de kesin çözüm olarak korbonat ve tuz kullanayım
Çok çok geçmiş olsun kendinize çok iyi bakın bazen oluyor her şeyi üst üste geliyor vücut direncimiz de düşüyor. Umarım önemli bir rahatsızlığınız yoktur
Büyük ihtimal vitamin değerlerini düşmüş onları da en kısa sürede toparlarsınız lütfen sağlığınıza dikkat edin
Karbonat ve tuz evet dediğim gibi yakar ama çok çabuk çözüm alırsınız 🙏
Değerler düşük zaten kullanıyorum da çok az etki ediyor
Peki beslenme olarak kendimize dikkat ediyor musunuz hani tamam ilaçlar almanız güzel ama beslenmenizde de bir şekilde dikkat etmeniz lazım
Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için ve samimiyetiniz ve tavsiyeleriniz için
Dikkat etmiyorum ya iştahım kapanmış herkes zayıfladın diyo
Rica ederim. Sağlık önemlidir Ama dediğim gibi beslenmenize de dikkat edin lütfen. 🙏 Ben de teşekkür ederim incelediğiniz için
Bu 1 ay bitsin de her şey yoluna girer inşallah
Umarım her şey istediğiniz gibi olur sizi strese sokan şey neyse bir anda ortadan kalkar. Çok mu kötü bir dönem geçiriyorsunuz
Ya hayır neden binanda ortadan kalksın başarıyla beklediğiniz gibi sonlansin demeniz büyük bi dua olur benim için
O halde Umarım başarıyla beklediğiniz şey sonlanır her şeyi istediğiniz gibi dilediğiniz gibi olur Ve siz de çok mutlu olursunuz 🙂🙏 sınav stresi mi
Demirr eksikliği olabilir
Vitamin var bitirmedim baslasam iyi olur o zaman
Çinko eksikliği canım sebebi tabi hijyen tamsa
Hijyen tam da diş ağrısı var ve kan yapıcı içiyordum doktorum. verdigi hepsi bitti içinde çinko da var
O zaman strestir stresli bi dönemdemisin tıp 1 öğrencisiyim tespitim doğru çıkarsa çok mutlu olurum
Vaat kimlere denk geldim böyle ya aşırı stresli bi dönemden geçiyorum
Ya şimdi yanlış anlamazsanız yaş sorabilir miyim
şu an dilim dişime deyince hasasitet var dokunduramıyorum
Sen tıp 1 oğrencisin ve 18 misin
22
Ya aslında 19 hesabı açarken dg yi salladım daha 19 olmadı burası
Hmm olur öyle şeyler diş sıkma da başladı bu dönemden dolayı
Trabzonlu musun bu arada
Şimdi yaşınız genç ve strese açık bi yaş özellikle 18-24 yaş aralığı en yakın sağlık ocağı veya hastanede kan değerlerinize baktırın çinko folik asit demir b12 bunlar tam değil ise öncelikli olarak gıdalardan yetmezse vitamin takviyesi ile takviye sağlayın değerleriniz muhtelemen düşüktür stres de aftın çıkmasına sebebiyet vermiştir aciliyet olarak da en yakın eczaneden aft jeli alıp dilinize sürebilirisiniz 3 ila 5 gün içinde geçmezse bi cildiyeciye gözükün hocalarımız gerekeni yapar
Artvinliyim ama liseyi Trabzon’da okumuştum
Tedavi ettim bence sizi ajsjansnsns
Aynı zamanda ktü tıpp Trabzonlu sayılırım bence
Arf için krem vermişti doktor boğazımda çıkanlar için aşırı iğrenç bişey sürene kadar kaç fefa midem kalkıyordu doktor olmak kolay değil her 6 ayda bi kan değerlerime baktırıyorum 1 ay sonra bu stresli dönem de biter 6 ay da dolar direkt dahiliye ye giderim cildiyenin alanı mi ki cildiye doktorları baştan savma muayene ediyor gereksiz yere sinirlerim gerilmesin
Çok teşekkür ediyorum muayene için 😂
Aile hekiminize görünün o zaten size bekleyin geçer dicek ve %90 geçer sizde sürekli tekrar ediyor deyin kan değerlerinize bakarlar ciddi bi durum olmadığı sürece cildiyeci ya da kbb ye gitmenize gerek kalmaz siz Trabzonşu musunuz acaba
Muayene ettik o kadar hemen nereye kayboldun 2 muhabbet etseydik sjsjsksnns