2 gü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sürekli geçmeyen kaşıntı varsa bence doktora gitmeye değer. Önce devlet hastanesinde cildiye bölümüne de gidebilirsiniz, özel hastaneye gitmek şart değil. Kaşıntının nedeni basit bir cilt kuruluğu da olabilir, başka bir rahatsızlık da. Uzun zamandır geçmiyorsa nedenini öğrenmek için muayene olmak en iyisi.
Bir şeye alarjin vardır şehir hastaneleri bu konuda kapsamlı alerji randevusunu direk alamıyorsun önce bir dahiliyeye ya da aile sağlık hekiminle görüşüp onların onayıyla birlikte imminoleji bölümüne randevu al tabi bu zaman dilimine kadar ne zmn nerem kaşınıyorsa not al kaşıntılarının bir çok sebebi olabilir hava yoluyla yediğin birşeyle ya da temas ettiğin birşeyden kaynaklı kısıtlı düşünme kaşınan yerlerinin fotoğrafını çek nasıl oluyorsa imminoleji bölümündeki doktora detaylıca anlat
Belirli bir bölge değilde tüm vücutta ise kaşıntı uyuz olabilirsiniz. Devlette bunu kolaylıkla çözerler aslında. Randevulara sabah 10 ve öğlen 4 gibi bakın, bulursunuz. Özele gidince kan tahlili vs derken on binlik olursunuz
Özel olmasa bile devlette bir cildiye doktoruna git , birde kahveyi çok sevme kaşıntı var diyorsun kafein duyarlılığı arttırır.
Evet kahve iciyorum
Bırakmam lazım çoğu gıdayı
Geçmiş olsun ne diyim ama bence hafife alma bunu uyuz , kurdeşen , alerji gibi şeyler olabilir.
Evet
Her yerini kaşınıyor belli bölgelerin mi?
Önce devlete git olmadi çare bulamazsan özele gidersin tahlil falan yaparsa ozelde cok tutar
Çoğu yer hepsi olmasa da tek bölge degil
Doktora aksatma git gecmis olsun😊
Makuldür en azından ilaçla geçebilecek bişey oldugu için sadece muayene ücreti verirsin bir de iğne o kadar. aksatmamakta fayda var
Sana tavsiyem git. Çünkü orada çözüm odaklı çalışma var. Benim de vardı. Nalet bir şey. Geçti sonunda.
Senin neden kaşınıyormus
Senin niye kaşındığını sormadım. Benim neden kaşındığımın sana ne gibi faydası olacak bilmiyorum. Olacaksa söylerim.
Özel e mi gittin daha iyiyse oraya gidiyim
Kesinlikle git. Durumunu bilemiyorum ama aşırı orta seviye özeller pahalı değil.
Normal devlet hastanesine neden gitmiyorsun ki?
Önce sana alerji testi yaparlar, o testte özel hastanelerde 10 bin TL civarında.
lasirin al faydasını göreceksin alerjin var
altta yatan çok sebebi ve dermatolojik bazı hastalıklar sebep olabilir. öncelikle dermatolojiye muayene olmak gerek
Bende kaşınıyorum bu ara terlemekten büyük ihtimalle
kaşıntı için ilaç kullanıyor musun
Hayır
koşarak eczaneye gidiyorsun bilaxten ver bir tane bana diyorsun çok pahalı bir şey değil. eve gelince hemen bir tane alıyorsun bir saat sonra bana teşekkür ediyorsun.
Bu blaxten tamamen mi geçiriyor peki aynı sorun bende de varda
@BuDamıOfsayt_69 işe yarar
Teşekkür ederim
Ürtiker mi var ne gibi kaşıntı?
Kronik ürtiker ise ben yaşadım bu durumu. Bir antibiyotik tık diye kesti. Gıdadan değildi alerjim hepsini denedim, meğersem vücutta bir toksik kaşındırmaya sebep oluyormuş, o gündür bugündür yok. İlacin ismini vereyim ama aynısı mı bilmem yaşadığın durum. 4 sene çektim bu illeti, kendim buldum tedaviyi; gitmediğim doktor kalmamıştı.
Vücudumda hiçbir şey çıkmıyor sadece kaşınıyor
Özel hastaneye mi gittiniz?
Özel'e de gittim devlete de. Tahlilerde bir şey çıkmadı, strese bağlı diyip abuk subuk ilaçlarla oyaladılar.
Kafama göre antibiyotik kullanmak zararlı olur mu
Kendin nasıl buldun o toksinden oldugunu
Çare nedir gerçekten napmam lazım bana soyle
Özel para emer diye gitmek istemiyorum
Bir ara ateşim 39 dereceye çıktı, acildeki doktor bir antibiyotik yazdı, sonra 4 senelik kaşıntı pat diye kesildi. Kaşıntı hapı kullanmadım o sürede öyle keşfettim.
Bende ateş falan yok
Tesadüfen oldu yani onu diyorum. Hastalandım, o antibiyotiği kullandım ateş için meğersem kaşıntının sebebi vücuttaki bir mikropmuş yani gitmeyen hiç.
Teşekkürler inşallah bende şifa bulurum
Hasta olunca kaşıntı hapları var rahatlatan ama geçirmeyen, onları kullanmadım antibiyotik atarken baktım ki kaşıntı falan yok meğersem ilacı antibiyotikmiş anlamında dedim.
Antibiyotiğin ismi Azitro. Herkeste ise yarar mı bilmem ama kronik ürtikerden böyle kurtuldum ben.
Şurubunu mu alayım hap mı
Eğer bununla geçerse duacın olcam
Haptı benimkisi 3 tane çıkıyor içinden ama gene doktora gidin. Yan etkisi olur, vücudunuz tepkime verir falan şakaya gelmez. Bende etki etti diye size de faydası olur mu olmaz mı bilemiyorum.
Aynen öyle
Doktora danışmadan kafanıza göre ilaç içmeyin lütfen.
Geçmiş olsun doktor araştır bence
Uyuz olma ihtimali var
Uyuz olmuş olabilir misin
Üniversite ve araştırma hastanelerine git.
Çay ağacı yağı damlat kaşınan bölgelere
Genital değilse tabi
Okadar pahalı degil cildiye gidicen
2 bib 3 bin gider gitsin yani sağlık bu
Cigerlerle alakali birbdurum olabilir
İstanbul'da misin
özele neden gidion onun icin
Değmez
Bencede
Vajina mı
En çok vajina üstü
Üstü ise başka problem vardır cilt ile ilgili