Eşim garson, bir restoranda sabahları uyanınca oğlum bakıyor bana, akşam 5 gibi eşim geliyor yanıma, o devralıyor. Çok üzülüyorum ama sırtında taşıyor beni. Hastaneye, otobüse geçen merhaba dedi otobüs şoförüne binerken, merhabanın a.. koyayım dedim, adam bozuldu. Eşim de sonra yol ver birine dedi, in dayı dedi eşime biri de, eşim güldü. Ben de eve gelince işte milletin kahrını çekiyorsun, eve geliyorsun, benim b*klu götümü siliyorsun, nasıl hâlâ böyle mutlu olabiliyorsun dedim. Seni çok seviyorum dedi. Ben yanlış bir iğne sonucu hem kendi hem en çok eşimin hayatı kararttım, ona üzülüyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Peki bir hastalıkta ya da engel durumunda terk etmek mi lazım sence? Sevmek sadece iyi gün dostu olmaktan mı ibaret ki. Seven insan; sevdiğinin her şeyine katlanır. Ayrıca merhamet dolu bir insan ise şikayette etmez.
Haklısın üzülüyorum sadece birde ise gidiyor diye çok yakışıklı çalışkan hiç yüzüme vurmadı yaptıklarını
Üzülmekte haklısın, kendini ona karşı yük gibi hissediyorsun ama hayatta kimsenin garantisi yoktur. Önemli olan ömürlük dostunla olmaktır bu hayatta. Her insanın başına gelebilir ki sen şanslısın, ne insanlar var ki kanser ölecek diye terk edip evlenen ya da sakat diye gitsin çocukları baksın diye bencilleşen. Bu dünyada ne ekersen onu biçersin. Güvenme servetine bir kıvılcım, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter demişler. O mutlu ise seninle gerisi önemsizdir.
Çok severek evlendi benimle ben babasının mutfağında çalışıyordum o zamanlar tabi eşim de bekar sürekli mutfağa iniyordu beni görmek için bahane arıyordu evlendik babasi evlatlıktan red etti mirasından ben erkek diye onu gördüm o kadin diye beni gördü çok sevdik isimden oldum ama umrumda olmadı
Ömür boyu mutluluklar dilerim, kendini de üzme sen. Hayatta kimsenin garantisi yok, unutma.
Çok teşekkür ederim haklısın
Allah şifa versin böyle şeyleri anlatmasan daha iyi sanki be ablacım kadir kıymet bil o ne yapacağını bilir zaten
Üzülüyorum ya bir hanzo sofor merhaba dedi esim diye merhabanin a.. k dedi sinirlerim bozuldu taksi parası olsa taksiye biterdi sırtında taşıdı beni
İşte asıl sevgi budur sevmek için sevmek değildir her ne olursa olsun sevgiden vazgeçmemektir sen onun sınavı değil belki de hayata tutunma sebebisin kötü düşünme Allah yardımcınız olsun
Sağol abi teşekkür ederim bende ona çok aşığım zaten
Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin gerisi gelir zaten
Mutluyuz zaten severek evlendik biz çok sevdik birbirimizi aşk evliliği yaptık
Mutlu oldum maşallah:)
Babasının mutfağında çalışırdım sürekli beni görmek için bahaneler arardı
Allah kalbinizde ki mutluluguda birbirinize olan sevginizide hiç tüketmesin hep birbirinize sahip çıkın kardeşimi tebrik etmek lazım helal olsun
Amin hala aşık bana ellerimi koklamadan öpmeden bir gün bile uyumadı oglum baba tatile göndereyim seni izinini kullan dedi ben annemle kalırım dedi gitmedi anneni bırakmam diyip oğlumu gönderdi