Hasta çocukları görüyorum, lösemi olan benim iki kuzenim lösemiydi. Almanya'dan bir Türk gelip Türkiye'ye iligini vermişti, diğer kuzenim vermişti ablası
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer dinimiz dedin Müslüman mı kısa Müslümanlıkta insanın ve insanlığın yararına olan her şey helaldir verdiğin ilik senden bir şey eksiltmiyor ama bir insana bir can veriyor yani islamcinin dini mantık dini mantıken düşündüğün zaman sana haram gibi geliyor mu
Organ vermek haram çünkü ölmeden alıyorlar seni öldürüyorlar bir nevi
Organ vermek haram değil seni bir nevi öldürmüyor sen yaşamını devam ediyorsun ve bir hayat kurtarıyorsun örneğin karaciğer verdin karaciğer sürekli kendini yenileyen sürekli kendini tamamlayan bir organ 20 defa da versen 20 defa boyunca o sürekli kendini yenileyecek eksilmeyeceksin anlatabiliyor muyum
Ben sadece karaciğer den bahsetmiyorum ölmeden önce alıyorlar vücudun yaşıyor makineye bağlı fişi çektikleri an katil oluyorsun organlarını alıyorlar ve sen ölüyorsun makineye bağlı bir şekilde
Yani ben bu şekilde düşünen biriyle bu konuyu tartışamam yani sen kendince zaten yargını belirlemişsin kararını verir misin inancını bu şekilde yaşıyorsun saygı duyuyorum bu şekilde yaşamaya devam edebilirsin diyebileceğim tek şey farklı bakıyoruz farklı düşünüyoruz ikimizin inancı bu açıda farklı
Zaten iyi olan her şeyi din yasaklıyor... Birisi yaşayacaksa kan ilik veririm...
Ozman bağışla bence herkes bağışlamalı ne olur beli olmaz dünya bu
Bazen meydanda kan toplayan araçlara kan veriyorum. Bir kere de tanımadığım bşr moto kuryeye kan verdim.
İyi yaptınız kan verilir birinin hayatını kurtamak ilik biraz ağırlı bir işlem ilik vermek ile kan vermek aynı şey değil. Benim babamda. Çok kan veriyor
İlik nasıl verilir nasıl bir işlem bilmiyorum. Sizden duydum. Ama kan verdim.
Kuzenim kalça kemiğinden vermişti
Ağrılıdan kastınız ne? Yani baya aöık ameliyar sanırım. Kalça kasını açıp kemiyin içinden alıyorlar di mi?
Bilmiyorum ama kuzenim çok zayıfladı halen çok zayıf kaç yıl geçti ama kardeşini kurtardı
Ağrı hissetti , aşırı kilolar verdi kilo almıyor 43 kilo falandır 24 yaşına
Çok azmış...43 kilo... Geçmiş olsun. Devamlı kontrolde olur herhalde...
Bilmiyorum ama halen 5 yıl geçti halen erkek kuzenlerim iki kardeş temizlik malzemelerine çok dikkat ediyor aileler şampuanlar parfümler
Maskeyle gezdiriyorlar di çocukları iyileşmelerine rağmen şu an iyiler. Allah hiç
Kimseye hastalık vermesin
Amin inşallah...
https://youtu.be/F-dxsqF5J8o?si=zrLgFgdK08tBkYY5
Bunu izleyin tavsiye ederim...
https://youtu.be/F-dxsqF5J8o?si=uOjJk8985SSNMa6Q
Kaan Ünsal Alphan - İnsan bedeni hacklenebilir mi... youtube
Açtım
İzle baştan sonra severim böyle şeyleri... İnşallah bir gün bu yolla tüm hastalıklar iyileşir...
Niye haram olsun? Kim uydurdu
Varsın ben cehennemde yanayım birileri iyi olsun
Sakıncası yok
Hiç düşünmemiştim bunu verdim ben bir kere
Yabancıya mi vermiştim yoksa kardeş
Anlamadım
İliği yabancıya mı verdin hiç düşünmeden verdim dediniz ya
Evet tanımıyordum bir çocuktu
Çok iyisin