7 sa
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kendi kendine geçiyor
Öncelikle ağrı nedeni önemli olsa da birkaç bardak su içmek genellikle yaklaşık yarım saat içinde etkili olur. Bu olmazsa ve ağrı çoksa ağrı kesici almak faydalı olur. Çok şiddetli migren ağrısı için ise tavsiyem hastane acil servisine gidip ağrı kesici enjeksiyon olmanızdır.
novalgin bence ağrı kesici olarak baş ağrısı için çok etkili diğerlerinden farklı bir yöntemle ağrıyı kesiyor onu deneyebilirsin başka yöntem olarakda su içmek uyumak veya baş ağrısı için ses frekansları dinlemek falan etkili
aa hic kullanmadim onu nasil farkli ki
şöyle bir çok bölgeyi hedef alıyor sadece ağrıyı kesmekle kalmıyor spazm çözücü aynı zamanda yani çok rahatlamış hissediyorsun mesela arveles ve dolarex falan iltihabı ve şişliği hedef alıyor doğrudan prostaglandin mı ne var vücutta onu baskılıyor ağrıyı kesmek için parol vermidon falan gibi Parasetamol içeriklilerde beyindeki ağrı merkezini hedef alıp ağrı eşiğini yükseltiyor ama novalgin de Metamizol Sodyum diye bir şey var hem beyindeki hem de omurulikdeki ağrı yollarını baskılıyor ve gevşetiyor daha rahatlamış hissediyorsun mide içinde diğerleri yani dolarex arveles gibi falan bir zararı da yok tabi yine de açken almamak daha iyi yani diğerlerinden daha zararsız bir ağrı kesici de tek sorun çok nadir 1 buçuk milyonda bir görülen bir yan etkisi var beyaz kan hücrelerini sıfırlayabiliyor ölümcül bir yan etki ama her ilacın bir yan etkisi var yani bu çok nadir de ben yine de yazmak istedim dfghjkdfhgj korkutmuş olmayayım ama
bu arada onu da açıklamak istedim yanlış bilgi vermemek için ölümcül olan ilaç değil çok nadir yan etkisi beyaz kan hücrelerini sıfırladığı için bir hastalığa karşı bir süre bağışıksız oluyorsun işte en ufak normal hastalık ölümcül olabiliyor grip gibi ama çok nadir bir yan etki işte her ilaçta olan yan etkiler gibi ben ilacı anlattığım için açıkladım şimdi korkutmuş olmak istemedim de ölümcül diyince abartmış gibi olup sdkghfjgh
Agrı kesici hiç bir şekilde kullanmam genel de herhangi bir yerim ağrıdığın da sürünsem de o ağrının vücut direnci mi güclendirdiğine inanır sabrederim. Ağrı kesiciler çok zararlı böbreğime anlık ağrılar için zarar veremem.
Dinlencen serin kalcan sessiz ve karanlık ortamda iyi gelir biri dolorex önermiş kas ağrısına iyi gelen şeyi de önermez be dkdj
o hic ise yaramiyor zaten ya, kafadan direkt elendi
Majezik işe yarar ama anında etki etmez çekimler sırasında çok işe yarıyordu tabi ilaca güvenip kendini yormak yok nasılsa geçti diye yat dinlen güzelce yorma kendinii
evet ya dinleneyim en iyisii, teşekkürlerrr 🫶 sen de cok kullanma onu cekimlere faydası vardir da zarari da cok
ilaç fayda etmiyorsa kesin boyun kasları sıkışmıştır ya da tansiyon oynamıştır, en iyisi ılık bi duş alıp karanlık odada kafaya havlu koyarak uzanmak, ekranı da tamamen kapatmak şart.
Buz koyup biraz gezdiriyorum, sonrasında da biraz övüyorum başımı. Gözlerini yor duysan ondanda baş ağrısı olabilir, dikkat ediniz kensinize
teşekkürlerrr, uyandigimdan beri agriyor aslinda bagimsiz yaniii yapicam bir seyler
Yapın yapın hasta gibi hissediyor musun kendini peki
yok hayir migren ve hava sıcaklığından dolayi
Anlıyoeumm umarım çabucak geeçr
90’lar pop aç yüksek sesle “böyle daha çok ağrıyor mu” diye sor başına “evet yapmaaa” derse daha çok aç oooh dans et
Limonlu su iç veya varsa evde muz ye Magnesium içeriyor iyi gelir
masaj yapanım olmadığı için kendi kendime masaj yapıyorum
Başını soguk suya sok
Migren varsa karanlik sessiz ortam yeterli
Yazmayla başını sıktır, karanlık bir yerde uzan bir süre
karanlik ortamda durmaya calis telefonu falanda kapa benimde basen fena migrenim tutuyor oyle durutorum
Migrenle savaşan biri olarak seni anlıyorum. Buz köy buz
geciriyor mu aninda
Anında değil ama etkili oluyor biraz
benimde migren var bu arada, mide bulantısıda yasiyosun di mi agrirken
Evet evet midem bulanıyodu bir şey yiyemezdim. 9 aydır ilaç kullanıyorum bu yüzden
ilac kullanma vaktim gelmis.. gecmis olsun
Sanada geçmiş olsun. Çok zor durum seni anlıyorum
oyle cidden, teşekkürlerrr
Susuz kaldıysanız yapabilir. Su için eğer ciddi bir rahatsızlık yoksa.
ensene kalıp buzlardan koy ve karanlıkta gözlerini kapat yat biraz yapabiliyosan ilaç etkisini gösterene kadar biraz rahatlarsın
dolerex lendim ama aynısı bende de var
o dolerex bende de var da işe yaramiyor o ya, sizin nasil kesiyo sjs
benimkisi geçiyor gibi valla senin bünye bağışıklık kazanmış
ben ölürsem bobreklerime iyi bakin
geçmiş olsun bişi olmaz
mercii jokee
Su iç biraz ilaç yerine
su az içiyorum ondan galiba
İşte bolca iç
Buz koy ya da patates dilimle koy
Karanlık bir odada yat 1 saat geçer.
Ejder meyveli smothie içiyorum