Güncellemeler
3 gü
güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sünnet olmadım, olmak da istemiyorum. Böyle bir erkeği kabul eder miydiniz?
Mrt0658 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Hiç denk gelmedi denemek lazım
normal denk gelmemesi türkiye de nadir oluyo gerçi son zamanlarda biraz arttı gibi sünnetsiz erkekler bazı insanlar çocuklarını yaptırmamaya başladı
Ben kabul etmem
neden ne zararı var böyle daha iyi göz kapağını aldırmak gibi bir şey sünnet bide orada özelleşmiş sinirler var onları kaybediyosun sünnet olarak oda zevki azaltıyo
bide sünnet derisi penis başını koruyo sünnet olunca orası korunmasız kaldığı için nemini kaybedip duyarsızlaşıyor bir miktar
Ben sünnet ettiririm sevgilimse eğer
Olmak istemiyosa
Olacak mecbur
Onun bedeni ama ayrıl o zaman
Nedeni ne niye sünnetsiz istemiyosun
Hem daha sağlıklı onun için de
Değil aşağıda nedeni ni yazdım sünnet derisi penis başını koruyo bir işlevi var yani
Temizliğine dikkat edersr sorun olmaz
Evet sorun
neden sorun
Sünnet olması lazım
neden işte nedeni ne
Sünnetsiz çok çirkin çünkü iğrenç ıyy
kendi kişisel zevkin ona bir şey diyemem ama sünnetin eksileri var aşağıda bakşa bir yorumda açıkladım sırf görüntü için buna değermi sence
Evet değer hicbir kadin o igrenc sunnetsiz seyi etkileyici bulmaz
iyide erkeğin zevkinden çalıyosunuz deri geri sıyrılabiliyor ama zevkin önemli bir kısımı gidiyo ayrıca estetik olarakta penis başı pürüzsüzlüğünü kaybediyor buda görüntü açısından zevksiz bence
Gitsin bir şey olmaz sünnetsiz olacağına az zevk alsın sünnetli çok daha güzel gözüküyor
hem bide zevk alamayan adam isteğinin birkısmını kaybeder buda partnerine zevk verme konusunda heves azalması yaratır yani sizin içinde iyi değil yani
Sünnetli olup da çok iyi performansi olan bir suru insan var cok dogru degil bu dedigin ucunu kestirmemek icin 40 takla atiyorsunuz
neyse kendi tercihin cevap verdiğin için teşekkür ederim bu konuda kızların nasıl düşündüğünü öğrenmem lazım