Hem bakılsın istiyorum hem geçiştiriyorum hep başka türlü de anlaşılmıyor galiba bazı hastalıklar
15 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem bakılsın istiyorum hem geçiştiriyorum hep başka türlü de anlaşılmıyor galiba bazı hastalıklar
Ağızdan değil makattan sokuyolar. İçeriye hava da veriyolar ki hortum iyi ilerlesin. Kolonoskopi sonrası zor. Bulantı ve dehşet gaz olur. Anestezi sonrası ilk 2 saat bir şey yeme. Sonra sadece sıvı (içinde katı tanecik bulunmayan) gıdalar tüket. Yoksa püskürte püskürte kusarsın.
Cevap
9Cevap
sıkıntılı hadise, geçmiş olsun
ama doktor bunu önerdiyse vardır haklı şüphesi, erteleme yaptır
Doktor önermedi de emilimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum ya istesem doktor tamam diycek de
yaptır o halde kafan rahatlasın
Ben yaptırmıstım ibs için. Travmatik deseler de anlık bi sey zaten dr yönlendiriyor şöyle dur diye ve 10 dk anca sürdü galiba
Bayıltmadılar mı
Bayıltmak genel olarak risklidir bu yüzden damar yolundan lokal anestezi veriyorlar
Bayıltıyorlar bişey hissetmezsin
Değil bence yaptır sağlık için
Mide ya da bağırsak için mecbur çözüm o
Ben bakim acıtmadan udhqweughweughw
Anestezi ile yapılır hissetmezsin
Rahatsızlığın nedir
Emilimde sorun olduğunu düşünüyorum ya kilo almak da filan zorlanıyorum aynı şekil demirim de çok düşük bi kere doktor böyle bişey olabilir demişti ondan beri aklımda kaldı da üstüne düşmedim
Hayır aslında psikolojik olarak rahatsızsin ve suyu çok iç hasta önce zihninde kendini tedavi etmeli yani sen kafana taktikca psikolojik olarak yıpratıyor seni birde günlük genelde tükettiğin şeyler neler
Ya aşırı yemek yiyen biri değilim normalde ama gerçekten çok yediğimde filan da kilo almıyorum. Aşırı iştahsızım bide yani kan değerlerimde sıkıntı yok geriye de ya endoskopi ya kolonoskopi içerden bakılması lazım diye düşünüyorum hormonlar filan da normal
Psikolojik bu durum bende yaptıracaktim. Yaptırmadım. Sonra toparladım yediklerine içtiiklerine dikkat et
Psikolojik derken
Acaba hasta miyim olecek miyim niye böyle oluyor diye kendine böyle sorular soruyor musun
Hayır aslında öyle bi düşüncem yok ama çok stresli bi insanım bişeye üzülünce stres yapınca hastalanınca direkt iştahım gidiyo kilo veriyorumç Stres eritiyo galiba
O zaman takma kafana çok kendini biliyorsan öyle hareket et
Abla arkana hortum sokuyor kolay olabilir mi
bir şey olmaz korkma
Uykulu olursa kolay
Zordur herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?