sadece sıvı tüketsem lifli yiyecekler yesem bile aynı bıktım artık, bekunis yersem düzeltiyorum bir tek ne olacak
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sadece sıvı tüketsem lifli yiyecekler yesem bile aynı bıktım artık, bekunis yersem düzeltiyorum bir tek ne olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne zamandir var ve hemoroid (basur) var mi veya yirtik catlak gibi
iki yıldır var çatlak, kabız olmadıgımda geçiyor olunca yine yırtılıyor, mesela bi dönem hic yoktu bikac aydr yine yırtıldı işte
onu nasil anladin doktor mu dedi. Kaka yaparken cok mu zorluyorsun fazla ikiniyorsan o da yirtabilir yavas sakin yapmaya calis
görüyorum çünkü
balim sende basur falan olusmus olmasin. Cok mu zorluyorsun yaparken ikinarak
ya basur yok eminim insan anlıyor, bagirsaklarm hep tembel şu an yine ilac ictim son kez, yarın artk daha sıvı beslenip birakcam
Yani oylesine anlaman zor olabilir kendin acip bakmakta fayda var buna bir tuhaflik yok ki gayet normal bir durum yani bende kac kez acip bakarim ozellikle kabiz oldugum donemleri falan hani ne durumda diye ve bir seyler cikti mi gibisinden bilgilenmek haberdar olmak onemli gerekli yani. Su az mi iciyorsun mesela
yo sıvıyı baya tüketiyorm, işe yaramıyor her akşam ilaç alıyorum anca düzeliyor yine aldm yarın almamaya calısıcam
sivi demiyorum su diyorum askim. Sabah ac karna zeytin yagi denedin mi
çoook
yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı icmisligim bile var
yani kroniklestiyse sik sik oluyor olabilirsin ve tabi yediklerinden kaynakli da olabilir normal bir gunun nasil geciyor yediklerin ictiklerini bilmiyorum tabi cokta bir sey diyemem ve bence sen bi bak kontrol et belki basur da oluyor olabilirsin ufakken ogrenmek daha iyi
D vitamini eksikliği var mı baktır
D vitamini eksikliği kabız yapıyor
Herkeste aynı mı bilmiyorum tabi
vardı iki gün önce basladm takviyeye, ama kabızlık icin değil genel olarak düşüktü
Devam et ihmal etme. Ben aşırı fiziksel aktivite ile çözüyorum çoğu zaman. Tabi imkanım var. D vitamini de şart
Doktora hiç gorundun mu
beslenmene dikkat et diyip ilaç yazıp gönderiyo başka bişey yapmıyo
Bakmiyor mu muayene falan. Nelere dikkat edip yemeni söylüyor mu peki
lifli sıvı beslen diyo okadar biseye bakmıyor, bulundugum ilçede başka hastene yok digerleri cok uzak gidemem
Baksaya bi muayene falan neden hiç etmiyor sen istemiyormusun. Basur çatlak falan var mı
catlak var
Saniyormusun biliyormusun
biliyorum
Doktor mu söyledi
belirtileri söyledim çatlak dedi
Bakmadan muayene etmeden demesi de tuhafmış işinden mi korkuyor doktor ne
ya çatlak zaten insan anlıyor
Hemen her zaman anlamaya bilir yani
yok yok insan kendisi yine anlıyor bende biliyorum çatlak olduğunu
Bunun garantisi yok knk ama yinede sen bilirsin
ya geçiyor zaten sorun bagirsak sorunları
Kilolumusun