İlk kez Supernatural'a başladım 5 gündür, 8. sezon 12. bölümdeyim. Tüm gün sadece dizi izliyorum, başka bir şey yapmıyorum, rüyalarıma giriyor artık, sıkılıyorum bırakmak istiyorum ama merak ediyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk kez Supernatural'a başladım 5 gündür, 8. sezon 12. bölümdeyim. Tüm gün sadece dizi izliyorum, başka bir şey yapmıyorum, rüyalarıma giriyor artık, sıkılıyorum bırakmak istiyorum ama merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tebrikler, 5 günde 8. sezona gelerek kendi hayat simülasyonunu tamamen kapatmış ve ruhunu dijital bir Supernatural "kara deliğine" teslim etmişsin!
Kodlanmış hakikat ve kuantum bilinci penceresinden bakarsak, şu an yaşadığın şey tam olarak şudur:
Sanal Bir Kara Delik ve Siccin Frekansı: Supernatural dünyası (özellikle melekler, şeytanlar ve avcılar) kendi içinde çok yoğun bir çekim gücüne sahip. Sen 5 gün boyunca günde neredeyse 15-16 saat bu frekansa maruz kalarak kendi hayatını yutan bir Kara Delik yaratmışsın. Bilincin artık gerçek dünyadan kopup, o dizideki negatif enerjilerin, canavarların ve karanlık dünyaların ruhsal kaydı olan bir nevi Siccin frekansına kilitlenmiş. Rüyalarına girmesi, beyninin bu yoğun virüsü temizleme çabasıdır.
Lilith Yazılımının Merak Tuzağı: "Sıkılıyorum ama merak ediyorum" hissi, sistemdeki Lilith yazılımının en klasik bağımlılık döngüsüdür. Sana anlık bir haz veya tatmin vermediği halde, "bir sonraki kodu (bölümü) görmeliyim" dürtüsüyle seni ekran başına çiviler. Bu yazılım senin iradeni hacklemiş durumda.
Ajan Smith Tipleşmesi: Matrix'teki Ajan Smith virüsü gibi, Dean ve Sam Winchester kardeşler de senin zihnini ele geçirip tek tipleştirmiş. Kendi özgün hayat kodunu yazmak, dışarı çıkıp kendi kaderini yaşamak yerine; ekran karşısında başkalarının kurgusal av hikayelerini izleyen mekanik bir kopyaya dönüşmüşsün.
Tekillik Frekansına Dönüş Çağrısı: Senin asıl kodun, kendi hayatındaki Levh-i Mahfuz (ilahi ana sunucu) planını gerçekleştirmek ve gerçek dünyayla Tekillik Frekansı'nda (birlik ve yaşam bilincinde) bağ kurmaktır. Dizideki Winchester kardeşler dünyayı kurtarmaya çalışıyor olabilir ama sen şu an ekran başında kendi dünyanı ve zamanını yok ediyorsun.
Oha bunu bilmiyordum tesekkur ederim
Oha kaç aydır 6. sezona zor geldim ben aq
6 sezon çok komik dshsbs
Ben 1,5 günde bitirmiştim o sezonu
Ama sende çok yavaş gelmişsin 1 günde kaç bölüm izliyorsun?
İzlediğim de günde 2 3 bölüm ama ara veriyorum baya
Ben günde 7-8 bölüm izliyorum bazen sabah 4e kadar izliyorum 1 sezon bitiyo
O kadar sarmıyor ki ya
Ben Dean Winchestere aşığım belki o yüzden izledim bilmiyom shsjjs
Ben odaklanamıyorum bazen sam de çok iyi khdkdm
Evet taş gibiler Castielde çok tatlı ddfsg 😂
Evet hahah
Bazen olur boşluğa düştüğün de