3 gündür kulağıma damlatmadığım damla kalmadı 😅 kirler mi artık mantarlar mı bilmiyorum, şiştiler iyice. Hiç duyamıyorum. Yarın temizletmeye gidiyorum. Ne zaman sağlıklı duymaya başlarım
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 gündür kulağıma damlatmadığım damla kalmadı 😅 kirler mi artık mantarlar mı bilmiyorum, şiştiler iyice. Hiç duyamıyorum. Yarın temizletmeye gidiyorum. Ne zaman sağlıklı duymaya başlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öylese yarık karincalarin yürüme sesini bile duyarsin
Yarın mı, çünkü şu an tıkalı da 😅
Temizlendigi zaman işte. Sağır duymaz uydurur 🤣 körler sağırlar birbirini ağırlar. Ee biraz dalga geçelim senin bu geçici durumundan. Körle yatan şaşı kalkar pardon bu olmadı
İnşallah 🥹 kulağım tıkalı olunca iq m biraz düşük 😅 hastalanınca bi yazsana 😅😅😅
Benimde geçen şu kaçtı normalde 30 dk da şu çıkardı 3 gün çıkmadı kafayı yiyordum ıq tek hanelere kadar düştü. Hastayım yaz 🤣
Ben de seni merak ediyordum, kulağına damla damlatan kız nasıl oldu acaba diye
Hala damla damlatıyorum 😅
Kızım yeter o kadar damlatma, kafanın içi dolar
6 da yine var 😂 12 damla yapıyorum tek seferde. Neyse geçsin de ya
Eeee nereye gidiyor o kadar damla
Beynime diyomuşum, bi tane de alkol damlam var. O da beynime gidiyo 💁🏼♀️
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Aynı sorun var ya ben devlette KBB ye gittim. İlaç yazdı bir sürü dedim temizlemesi gerekir mi temizletebilirsin dedi. Yvsak temizlesene işte
Evet, bana da öyle yaptı ilk doktor. Başka doktora gidip, temizlettim. Damlaları sonra kullandım. Senin nasıl gidiyo? Hangi ilaçları kullanıyosun
Hiç biri.. aile hekimi oksijenli su yazmıştı onu kullanıyorum. Çıtır çıtır ses geliyor. Kbb gelmiş 1. torba ilaç dayıyor. Krem yazıyor kremle ne ilgisi var. Hem ben kadın doktora aldım randevuyu sen nereden çıktın denemek için zor tuttum kendimi
Ya çok zor. Başka randevu alıp, tekrardan git. Valla tedavi olmadan ağrısı çok kötü. Özellikle çenem çok ağrıdı benim. Ağlıyordum acıdan. Oksijenli su bu hastalığı tedavi etmez. Vakit kaybetme 🥺
Ya ben bı hastaneye aldım hızlı biriyimdir inanıyordum iyi gelecekti. Allah'ın cezası ablam geldi ezikledi ay enayi falan yaptı orada koskoca hastane var çok iyi falan diyerek. Ailemi de katarak boş konuştu annemde sen kaybedersin diyince gittim o hastaneye baktım lavuk ilgilenmiyor bende pes ettim. Randevu da kovalayamiyorum ama ablamdan çıkar inşallah acısı
Ablana neymiş acaba? Acıyı çeken o mu sensin. Sen tekrardan al istediğin yerden. Acısını sen biliyosun
Bı ara komple gitti herhalde düşündüm ses. Çünkü hani normalde gidince bı basınç tıkanık hissi oluyrodu o zaman hiç bişi yok gibi ama sesde yoktu
Böyle olmaz. Sen hastaneye git. Çünkü önemli bi hastalık. Kulak zarını delebilirmiş kulak mantarı :/
Kulağın niye mantar oldu
Doktor yüzünden ya
Nasıl
Kulağımı temizlerken kanattı. O da mantara çevirdi
Yarın randevudan sonra 😆
Valla mı ya, artık sorun bitmiş olacak dimi 🥹😂 kaç gündür suyun içinde resmen kulağım 😂
😆 cidden ya hem eminim üzülme kızım az kaldı sabret 😜
Sabah olsun artık 😂😂 içindeki kirler dışardan taşıyo artık, temizlememek için zor tutuyorum ama mantar olunca dokunma sakın dedi doktorum 😂
😆 sen mi doktorsun doktorun mu öyle söyledi çözemedim kir bu su barajı mı ki taşısın 😜
Mantar olunca taşıyo. 3 4 gün boyunca aktı. Mantar değişik bişey ya. Ben doktor değilim maalesef 😅
Daha önce yaşamadım nasıl bir duygu olduğunu ama öyle bir şehvetli anlatış şeklin var ki ben bile hissettim 😆 Şu an kulaklarım kapalı ooo doktor değilmiş ama bir şey olmaz belki gizliden hastaların vardır 😜 işin sonunda doktor oluyorsun
Yaşama zaten, ne gerek var 😅 o da doğru ama ben xu işi burada bırakmak istiyorum. Bu konuda doktor olmak isteyen olabilir😅
Gerek yok zaten yaşamama 😆 girer miyim o toplara ben denize gidince de kulak tıpaçı kullananlardanım 😜 ne yapsam ben mi doktor olsam 😆
Geçmiş olsun
Teşekkür ederiim
şu an nasılsın
Bilmiyorum ki ya. Kulağım tıkalı olunca tedavi iyi geldi mi gelmedi mi anlayamıyorum
Dr gittiniz mi
Tabi tedavi sürecindeyim. Yarın temizletmeye gidicem. İnşallah iyi olmuştur 🥹
İnşallah duam seninle 🙏🤗❤
Ya çok teşekkür ederim 🎀🎀
Rica ederim ne demek 🤗😊 keşke elimden bişey gelse de yapsam