6 gü

Allah icin seven bir kadin, nişanlısının abisi hasta diye böyle hor görüp küçümser mi yoksa ben mi abartıyorum?

Abisi hasta, ben ülke değiştirdim, görmek için hem nişanlımı hem abisini. Kalın bağırsağında yara var, kanamalı ishal oluyor, günde 10 defa aralıksız tuvalete gidiyor, çok üzülüyorum, her gün soruyorum ama kendisi sürekli aşağılama zorbalama peşinde bana karşı. Ben ülke değiştirip gelmişim, beni adam yerine koyduğu yok, diyorum ki bugün tişörtün kısa giyme, bana kes be diyor. 1 senedir hastayım, 6 aydır gastrit var, sırf onu görmek için Türkiye'ye geldiğimde zamanım onunla geçsin diye hastaneye gidip tedavi olmamışım, kaç defa bana endoskopi denilmiş yapmamışım uzun tarihe veriyorlar diye ama nankörlük hat safhada, diyemiyor aslan nişanlım gelmiş, ben randevu alayım bir şey olmasın, nişanlıma götüreyim, zorla hastaneye tedavi olsun, belki kansere dönüşür kötü bir şeydir. Bana verdiği tepki, abim böyle diye sen de kendini önemsiyip bilmem kıskanıyorsun falan diyor, insan utanır biraz ya. Ailesinin yanında beni ismiyle çağırır, asla güzel söz söylemez, benim yanımda abime kurban olurum, en çok abimi kardeşimi seviyorum der ailesinin yanında ama ailesini kardeşini asla kırmaz, beni de küçük görür, her kavgada haksız olurum, küçük görür, yeter artık devam etmek istemiyorum. Abisi şu an hasta üzülmesini şuanlık istemem, ayın 20'sinde biletim var, sizce o güne kadar bekleyip gideyim ve o gün hayatımdan sileyim mi, yarın çekip gidip hayatımdan sileyim mi? Tabii ki altınlarımı her şeyimi alarak.
Allah icin seven bir kadin, nişanlısının abisi hasta diye böyle hor görüp küçümser mi yoksa ben mi abartıyorum?