Şeffaf lens aldım, mavi kullanıyordum normalde. Şeffaf resmen mavi gibi, saydamlığı sebebi nedir? Maviden nefret ediyorum ama mavi gelmiş. Sanki gözümde mavi durmuyor ama saydamlığı neden öyle acaba, yeni açtığım için mi?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeffaf lens aldım, mavi kullanıyordum normalde. Şeffaf resmen mavi gibi, saydamlığı sebebi nedir? Maviden nefret ediyorum ama mavi gelmiş. Sanki gözümde mavi durmuyor ama saydamlığı neden öyle acaba, yeni açtığım için mi?
Cevap
5Cevap
Normaldir
Bende lens kullanıyorum yeni tip lensler mavimsi oluyor bir adı vardıda onun unuttum amacı görüntüyü daha net görmek. Eski tip lensler hava geçirgenliği düşüktür o yüzden tavsiye etmem ama onlar şefaf
Normal her kontakt lens öyle merak etme gözüm mavi olmuyor
Ciddi misin ya ben mesela ela rengi aldım kenarları hep böyle beyazdı şeffaf almak istedim mavi evet gözde belli olmuyor fakat benim eskiden arkadaşım da vardı beyazdı lensleri
Mavi dediğin masmavi değil zatenn
Öyle deniz mavisi gibi 😂😂 de istemiyorum mavi görmek sevmem mavi rengi yani anladım senin dediğini gözde belli olmuyor da ne alaka yine de gri de yapabilirlerdi inşallah bakalım başka bulurum belki kahve aliyim ya da 😂
Bende de var lens temizleme suyuna koyunca açık mavi duruyor ama çıkartınca şeffaf
Sebebi neden peki değişir mi
Sanmıyorum sebebi lensin yapısı ve kullanılan maddelerden dolayı sanırım ama pek önemli değil zaten gözüne takınca anlaşılmıyor
Bende mavi istemiyordum gözüme hiç bir şekilde yine mavi yapısı dahil istemiyordum napicam
Sorun oluşturacak bir şey değil zaten niye mavi sevmiyorsun
Sevmiyorum öyle mavi renk de gözüme takınca da mavi gözüküyor kenarları hoşuma gitmedi şeffaf lensi bu şekilde bilmiyordum
Yansıması yani mavi
Gözünde nasıl mavi gözüküyor o zaman sorun vardı k lenste bende olmuyor
Yani kenar kısmı var ya beyaz kısım gözümüzde yansıması mavi duruyor
En köşeleri mi diyorsun
Normal ışık kırılmasından ötürü öyle
Ha tamam yoksa mavi değil değil mi
Değil merak etme
Oksıjen
Oksijen derken
Maci gösteriyor
Normal evet bende kullanıyorum
Neden öyle peki
evvet
Merhaba bekar misin
Efendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBiz Berk ve Şenay. İçin rahat olsun, o gördüğün hafif mavilik son derece normal bir durum 👁️✨ Şeffaf lensler, göz bakım solüsyonunun içinde veya parmağında tutarken rahatça görebilmen ve düşürürsen kolayca bulabilmen için çok hafif bir görünürlük tonuyla üretilir. Yani gözüne taktığında o renk tamamen kaybolur, mavi durmaz ☕ Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, merak ettiğin başka detaylar olursa da seni profilimizdeki chat alanına sohbet etmeye bekleriz 🎙️🧠