Güncellemeler
7 gü
Arkadaşlar İlk başta cidden yaktı. Kötüydü. Sonra temizledi, bayağı rahatladım. Ama akıntı tekrar başlayınca kulağım tıkandı 🥺
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 gündür kulağımdan mahvoldum. Sürekli enfeksiyon akıyor. İçi resmen su dolu, tıkalı ağzına kadar. İçindeki su oraya buraya gidip, basınç yapıyor bir de. Üzerine doktorum borik asit verdi ve başka bi damla daha. Kulağım zaten su dolu. Nasıl kullanacağım? 🥺 Kullanan ve bu durumu nasıl atlattığınızı söyler misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle geçmiş olsun. Doktorunuzun veya eczacının kullanımı konusunda bilgi vermiş olması lazımdı
Doktor söyledi ama detayları bilmediğim için aşırı korkuyorum. Nefret ettim artık günlerdir acıdan ağlıyorum. Teşekkür ederim bu arada, kulaklarınıza iyi bakın 🥹
Korkmayın lütfen. Doktorunuzun söylediği şekilde kullanın. Yoksa iltihap ilerler. Rica ederim sizde en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah
Haklısınız çok teşekkür ederim. Amin amin inşallah 🥺🥺
Rica ederim :)
hiçbir şey Olmaz direk kullan zaten ilk günden sıvının akıp azalacağını göreceksin
Ah ciddi misin ya? Valla 3 gündür uyku uyumuyorum. Ağrıdan sızıdan. Ağlamaktan bi hal oldum. Bide basınç da yaptı benim kulağımda bu mantar, lanet.
Nasıl bulaştı sana fikrin var mı
Kulağım tıkanmıştı. Doktor temizledi. Biraz sert temizlemiş. Yara yaptı kulağımı. Sonra duş muş alınca su girince mantara çevirmiş
Tüh geçmiş olsun tavsiyem yutkunma bölgesine akıntı olacağı için kulaktan 1-2 duble alkol alın
Hiç önemli değil. Yeter ki geçsin de. Kullanınca ağrı sızı oluyor mu peki :( zaten su dolu. Niye bize bu ilacı veriyorlar ya
Hayır rahatlıyorsun emin ol korkma yakınsan ben dökeyim kulağına ejjddjjd
Çözümüne hayran oldum. O kadar mı kötü bi durum mu ki sarhoş olmam gerekiyor 😂
Yok ya kötü durum yok ortada rahat ol ufak bi mantar hsjdjdjd aynısını yaşadım
Apartmanda kavga var koş gel sjjdjd
Ufak mı kulağımın içi günlerdir su dolu. Yatınca iğrenç oluyor. Basınç desen iğrenç. 🥹
Haha Allah'ım 😅
Yutkun bol bol sakız çiğne kafana takma kurtulamazsın yoksa
Sakız bana yasak 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ of yarabbim senin gibi rahat olmak vardı😅
Burcun ne
Boğa
Hmmmm iyiymiş
Uykun var mı
Kulağımda enfeksiyon var. Kulağım kapalı daha var olanları saymamı ister misin 😂
Say say dinlerim sarıyor sohbet senle jsjsjd
Eczaneye sorabilirsin
Offf 🥺🥺
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim