Merhaba, bir konuda danışmak istiyorum. Yaklaşık 5 gündür başımın arka kısmında ağrı ve baskı hissediyorum. Daha önce ağrı başımın ortasından başlayıp enseye doğru ilerlemişti, bazen sağ tarafa ve zaman zaman alna doğru da yayılmıştı. Sol tarafta da hafif hafif oluyordu veya küçük küçük sızlamalar oluyordu. Şu an özellikle başımın arka kısmında, enseye yakın bölgede ağrı ve yanma hissediyorum; ensenin kendisinde bir ağrı yok. Ağrı ve yanma şu an yaklaşık 4–5/10 seviyesinde. Bugün acile gittim ve serum takıldı, gün içinde biraz rahattım ki az önce kalkıp oturduğumda başım yine rahattı ama uzandığımda başımdaki baskının arttığını fark ettim ve yanma hissi de belirginleşti. Bu yüzden uyumakta zorlanıyorum, sanırım korktuğum veya gerildiğim için uykum olsa da uykuya dalamıyorum. Bir süre çok terledim ve vücudumda, özellikle bacaklarımda titreme oldu. Uzun süre hiçbir şey yememiştim; bir şeyler yedikten sonra bacaklarımdaki titreme geçti. Şu anda titreme yok ama başımın arka kısmındaki ağrı/yanma devam ediyor. Daha önce de baş ağrılarım olmuştu. 5 gündür ağrıya birkaç kez Arveles aldığım halde hiç etkisi olmadı, serumun bile tamamen etkisi olmadı, hafifledi sadece. Işık veya sese karşı belirgin hassasiyetim olmadı. Çok rahat yiyip içebiliyor veya konuşabiliyorum. Ateşim de daha önce 36,5 °C civarındaydı. Bu belirtiler açlık, uykusuzluk, stres veya boyun/baş bölgesindeki kaslarla ilişkili olabilir mi? Başın arka kısmında yatınca artan baskı ve yanma ayrıca değerlendirilmesi gereken bir durum mudur? Çarşamba günü nöroloji randevum var; o zamana kadar nelere dikkat etmeliyim? Bu neden olabilir ne yapmam gerekir?
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kafa ve ağrısı önemli bence acile git çarşambayı bekleme önemli bir şey de olabilir önemsiz de ama en azından için rahat eder yine carsamba nörolojiye gidersin
Aslinda bugün zaten acile gittim ben doktor direkt serum yaptırdı ve nöroloji git dedi bir şey demedi veya bir şeye bakmadı
Stresten kaynaklı olabilir... doktora gitmen iyi olmuş eğer aksi bir durum olsaydı acilde kalirdin zaten
Şey bu sıralar hayatımda her şey çok üst üste geldi stresten üzüntüden yakamı kurtaramadım bir türlü psikolojik olarakta iyi değilim pek sanırım kafamda kurup durmamdan ama ben yine de emin olmak için nörolojiye gidicem teşekkür ederim size de 🫶
Evet yazını okuyunca biraz anladım ateşini bile ölçüp panik yapmışsın... hayat bu stresli günlerimiz de olacak tabi sağlıcakla kal umarım sonucalrin güzel çıkar..
Teşekkür ederim 🫶
Buz alıyorsun ensenin biraz üzerine gelecek şekilde uzanıyorsun. Başının altında kalsın bi yarım saat
Denemiştim pek bir işe yaramadi ayrıca yarım saat durması zararlı değil mi
Ben şu ilaçlar için olan buz aküsüne bezle örtüyorum direkt temas etmiyor.
Soğuk işe yaramıyorsa sıcak işe yarayabilir sende. Kafanı falan yıka ılık su tut geçebilir belki. Yani migren için konuşuyorum
Benim migreni soğuk kesiyor sıcakta aşırı zonkluyor
Migrenim var mı yok mu bilmiyorum ki ilk kez baş ağrısı yaşamıyorum her gün ağrıdığı da oluyordu ama ilk kez böyle yanmalı baskı gibi bir ağrı yaşıyorum ve ağrı kesicilerden hiç fayda alamadım bilmiyorum sadece korktuğum için buraya bir sormak istedim acile gittim zaten Çarşamba nörolojiye gidicem
Anladım çok geçmiş olsun. Bu migrense eğer sıcak ya da soğuk rahatlatması gerekir geçmese bile. Üst üste ağrı kesici atma
2 kez içtim sadece faydası olmayınca saldım teşekkür ederim
Benzeri bende de var şu sıralar yine başladı, bayadır olmuyordu. Sebebini bilmiyorum
Saydıklarımın hangileri mesela bende ilk kez böyle oldu ağrı kesiciden bile fayda alamaz oldum nöroloji git dedi acil doktoru bende randevu aldım hemen gidicem böyle kafanızın arkasından biri tutup sıkıştırıyormuş gibi bir şey mi
Stres kaynaklı tutulma
5 gün 6 gün sürer mi bu ya
Sürer
Çok geçmiş olsun keşke bilsem ve yardım edebilsem
Çok teşekkürler
doktora gitmek ❌️
KS sormak ✅️
Gittim zaten acile randevumu bekliyorum buraya da sormak istedim bu kadar
Saçını Bağlama geçer
Saçım kısa öyle tokayi 5-6 kez sıkmıyorum 2 kez anca döndürüyorum tokayi çok hafif bağlıyorum ama ayrıca şu an bağlı değil
En az 1 Ay Bağlama
Sorunu okuduğum An Anladım
Aşağıda uzun bir yazı yazmışsın Onu hiç okumadım Bu arada saçını bağladığını nasıl da bildim
Saç bağlanınca ağrı yapar haberin olsun demek ki çok sıkmışsınız zamanında O yüzden dolayı ağrıyor
Zaten acile gidip muayene olmuşsun orada sana ne dediler tam olarak
Acilde bana sadece ağrı kesici serum yaptilar ve doktor nöroloji git dedi muayene edilmedim bile bir şey denmedi
Senin saçını bağladığını nereden bileyim sence genelde kadınlarda saçını bağlayınca Böyle ağrı oluyor saçınızı bağlarken çok sıkıyorsunuz ağrı O yüzden oluyor ama sen yine de doktora gözük olur mu
Evet gidicem Çarşamba randevum var sağolun
Tansiyondan olıyo banada oluyo
Aynı benim anlattiklarim gibi mi oluyor bugün acilde tansiyon ölçüldü 13/7 çıktı aslında ama ateşim falan da yok sadece kafamın arkasında ki baskı ağrı ve yanma var
Yazdıklarının hepsini okumadım ama tansiyondur acile gidene kadar düzelmiştir muhtemelende bu aralar banada sık sık oluyo evde ölçüsünde hep düşük tansiyonum ondan
Yazdıklarının hepsini okumadım ama tansiyondur acile gidene kadar düzelmiştir muhtemelende bu aralar banada sık sık oluyo evde ölçüsünde hep düşük çıkıyo ondandır
Anladım bende gerilim tipi baş ağrısı veya migren ya da başka bir şey diye düşündüm aslında tansiyon aklıma gelmemişti hiç
Onlarda olabilir ama enseye vuran ağrı genelde tansiyondan oluyo evde bulundur bi tansiyon aleti kontrol et
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Tansiyon
Bugün acilde tansiyon ölçüldü 13/7 çıkmıştı
Yine olc bence
Yas kacti
21
Doktora gitmelisin dikkat et
Nörolojiye gidicem zaten Çarşamba randevum
Tm geçmiş olsun seninki stresten
Olabilir sanırım biraz fazla kafama takıyorum bir de bu sıralar her şey üst üste geldi ayrıca bende ilaç icmeme rağmen ağrım kesilmeyince korktum psikolojik olarakta iyi değilim ondan da olabilir
Aynen
parol ic