Dertli sorunlu biriyim hatta başım ve midem öyle ağrıyor ki gastritim var, sıkıntılar stresler mideme vuruyor, 1-2 gündür de annemle aramız iyi değil, çok yalnızım annem var ama kafa yapımız hiç uyuşmuyor, hiç uykum gelmiyor bu yüzden?
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dert dolu uyku haram
Sizde mi öyle
Aynen dostum ne yazık ki
Dinlemek isterim
Emin misin?
Evet
Peki başlıyorum ; 6 sene oldu boşanalı daha elime kadın eli değmedi, yapayalnızım üç sene önce annemi kaybettim ani kalbi durdu gitt babam yıllardır parkinson hastası en son yatalak oldu bakamadım kardeşimle bakım evine yatırdık vicdan azabı, 9 aydır işsizim 2,5 milyon borcum var emekli maaşımda bile kesinti var günlerdir yumurta yemekten tavuk sıçıcam, yarın sigara alacak param bile yok, kendi evim yok arabam yazlığım yok param yok kadınlar çulsuz olduğumu anlayınca arkasına bakmadan kaçıyor , oğlum la uzağız doğru düzgün göremiyorum anası beni benim en yakın arkadaşımla aldattı kaçtı sonra evlendiler oğlum İstanbula gelince onların yanında kalıyor kahroluyorum yani anlayacağın yapılmayan bir kulağımın arkası kaldı yarın sabaha uyanmak istemiyorum antidepresanlar la ayakta kalmaya çalışıyorum bu kadar…. Şimdi sira sende anlat hadi
Gerçekten üzüldüm abi, ben anlatsam benimkide sıkıntı hep dert, abim şizofrendi babam kanserden öldü ikiside öldü, abim çok perişan öldü babam sopayla döverdi onu, elinden bile sopayı alamazdım, hasta diye kimse adam yerine bile koymazdı onu, yıllarca derdini çektik, babam çok sorumsuzdu, bizi hiç önemsemedi, ne zaman ağzımızı açsak kaybeden biz oluyorduk kızıyordu, 15-20 yıldır içmediğim antidepresan kalmadı, babamıda çok seviyordum aslında ama hiç bizi yükseltmedi, önemsemedi, çok kahvede kağıt oyun ve düşkünü ve ailesine bağımlı idi, ben onu kahvelerden eve zor getirirdim, kavga bile ederdi benimle, anksiyete sosyal fobi ve hastalık hastasıymışım bende, birgün doktor abimiz bu teşhisleri koydu bana, birde reflü ve egzamam var, stresten artıyor, bir kız arkadaşım oldu onunlada yapamadım, diğerleride hep bir şekilde kayboldu gitti oyalıp kandırıp gittiler, ne bilim yeri geldi sevmediler, 17 yaşında iken bir kız arkadaşım vardı oda beni aldatmıştı niye yaptın dedim sanane demişti, 40 yaşını geçtim hastanelerde ömrüm geçti çoğu zaman, 12 yıl öncede gazi ünv psikayatri servisine yatırıldım, orası ise hep hasta hep kafayı yemiş insan dolu idi, orayı görünce daha çok tırlattım, zaten bizim ailede de ne kaliteli akıllı sağlam insan vardı ne de ben sağlamdım, ben sigara içerdim ama sigarada beni daha kötü ediyordu, öyle cüsseli biride değilim, bizde yok öyle yazlık araba falan bir ev var onunla yaşıyoruz, köyde dedemden kalan bir küçük ev var oda babam öldükten sonra borcu vergisi çıktı üstümüze, onu bile ödüyoruz, sanki çok zengin varlıklıymışız giibi, benim annemde vertigo hastası şekeri tansiyonu var, hele bu aralar iştahsız yemiyor, onu görüncede canım sıkılıyor, anlayacağın nere baksan dert üzüntü, zaten bazı insanlarda beni sevmez eleştirir, laf vurur geçer gider.
Bu zamanın kadınları adamı zaten deli eder, yattığım hastanede bir abimiz vardı içeri girer girmez bana; ne oldu, sakın evlenme, karımın tayfasını beni delirtti dedi, yaşını bilmiyorum ama büyük biriydi, elektro şok tedavisi uyguluyorlardı ona, zangır zangır titreyerek yanımda yatıyordu. Traş bile olamıyordu karısı gelip traş ediyordu yüzünü falan hep kesiyordu. Daha neler gördüm neler hastanede. Kolları falçatalı bıçakla çizilmiş kadınlar falan. Bu insan manzaralarını hiç unutmadım. Bende daha bir 40 sene yaşamak istemiyorum annemle ölmek istiyorum. Zaten anlatsam bitmez yani.
Vay kardeşim ya ne zaman huzura ericez biz ya hiç rahat yok ya hiç çekmeye gelmişiz bu dünyaya anasını satim bitmiyor bir türlü… Allah yardımcımız olsun dicem ama yıllardır dua et et et kapı duvar ordan da cevap yok
Evet ben onuda anlamıyorum dua et falan diyorlar duayla ne değişiyor ki, ben eskiden cumaya giderdim hep dua ederdim yaşadıklarımdan sonra yapmaz oldum biraz da tükendim çektiklerimden daha hiç camiye gitmez oldum, zaten hastanelere bir giren pişman birde girmeyen, psikayatri servisleri ve kanser olan hastalar ölümden beter, tabi birde yakınları çekiyor onlarla beraber sıkıntıları. Kanserli babama bile antidepresan yazmışlardı doktorlar ama artık son anlarına geldiği için bir fayda etmedi, Çekmeye gelmişiz ama herkes yaşamıyor elem acıları, ne yaşarasa gariban kadersiz insan yaşıyor heralde.
Aynen öyle kardeşim ne varsa bizde hep… dua mua hepsi yalan hiç birşeyin düzeldiği yok…bu arada babanın ve abinin mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin
Sende çok zor şeyler yaşamışsın.. nolucak peki nasıl düzelecek düzelecek mi bitecek bu dertler ben artık yaşamakta istemiyorum
Bilmem ki ya sınav stresi
Benimde var
Cidden en ufak strese mideme vuruyor gastritten
Benimkide öyle
Bizi strese sokanlar aynısını yaşasın hasta ettiler bizi
Ellerin dert görmesin duymadık istediğim bir sözdü bu.
Evli misin
Değilim. Hastayım diye biri terk etti, biride kandırdı sanaldan beni, bazılarıda hiç sevmedi yüzüme bile bakmadı. Hepsinin hikayesi ayrı ve uzun. Karşı cinste beni çok üzdü.
Hımmm
Zaten çoğunlukla onların yüzünden hastalandım, hepsi geçti gitti bide arasam bile bulamam ha beni kandıran kızın arkadaşını buldum konuştum sanalda yıllar önce, o evlendi ki dedi bana. Bunlar hep 18-20 senelik hikayeler ben 40 yaşını geçtim. Yüzüm gözüm mahvoldu saçlarım döküldü, bir ton antidepresan ve sigara içtim sıkıntıdan stresten. Yani 20 yaşındaki fotoğrafımı görsen bu insan nasıl bu hale gelmiş dersin şimdiki benle.