Lütfen bana bu konuda yardımcı olun çünkü benim major depresyonda olmamın sebepleri bu
24 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen bana bu konuda yardımcı olun çünkü benim major depresyonda olmamın sebepleri bu
Çok geçmiş olsun 🙏
Google haritalar uygulamasını kullan. Hepsini kendin öğrenirsin lazım oldukça, işin düştükçe. Kimsenin öğretmesine gerek kalmaz.
Haritalar hepsini öğreteyim mi haritada kullanmasını bilmiyorum işte etrafımda da bilen kimse yok
Cevap
4Cevap
gezerek öğren
Hepsini bilmene gerek yok canım benim zaten resmi dairelerde işin oldukça öğreneceksin böyle şeyleri
Yani ben hiçbirini bilmiyorum ilerde mesela KPSS ortaöğretimde atandım da bir gün kendi ayaklarım üzerinde durduğumda bunların hepsini bilmem gerekecek 19 yaşına gelmişim hiçbirini bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum hayata dair genel kültürüm çok zayıf nerede nasıl başlayacağım kimden öğreneceğimi hangi şeylere başvuracağımı bilmiyorum Bu da beni çok strese koyuyor majör depresyondan çıkamıyorum
Tamam kendinden bir senaryo üret şuanda misalen bende sana bir yol göstereyim
Hiçbir şey anlamadım
Bana misal ver, örneklendie bunu kpss den atandın eee sonra mesela ne işi halletmek için nereye gitmen gerekecek atıyorum su için. Elektrik için değil mi? Bak bunlar hayatta yaşandıkça öğrenilen şeyler, lazım olmadıkça bilmen gereken şeyler değil demek isytiyorum
Hiçbir şey bilmiyorum öğrendikçe bileceğim doğru mu
Aynen öyle
Okulu da mı bilmiyorsun 😂
Kaygımdan dolayı onu da bilmiyorum 😅😅 yok Ben gerçekten ciddi söylüyorum hani resmi binaları bilmiyorum Bir gün KPSS'den atandığımda neler yapacağımı bilmiyorum kankam o kadar fazla ki dün gece çok kötü olmuştum krizi geçiriyordum Ben dışarıdayken
Hangi şehir
Bitlis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?