Aşırı aşırı aşırı depresyon nasıl yenilir, içilir, yutulur neyse işte, nasıl yenilir
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer allahim ya cümle kuramiyorum benim hem okb + anksiyete + depresyon tanim var şu an ilaclari bir anda bırakmam gerekti ve iyiye gidiyorum gerçekten cok kotu zamanlardan geçtim hstanede bile yattım neyi merak ediyorsan sorabilirsin konuşabiliriz benim şu an yarın randevum var ve ilaclari birakicaz kesin olarak büyük ihtimalle cunku iki türlü de iyiyim bir sorunum yok biraz sende bitiyor istemenle inanmanla ilgili bişey ilaclar sadece yardımcı olmak için varlar ve bir uzmana gorunmeni tavsiye ediyorum insallah iyilesirsin 🩷🩷
Oyyy çok tatlı ve anlayışlısın🥺🥺
yaa o senin tatliligin tesekkür ederim üzülme bir gun geçicek hepsi ve mümkünse yanında sana destek olucak birileri olsun yalnız kalmamaya çalış randevu zamanı falanda yanında sevdiğin birisini götürebilirsin konuşursunuz iyi gelir
Cevap
18Cevap
vardır,.
birçok yöntem yaptım, birden fazla yaşadım ve yendim, dirençli yaşadığım zamanlar oldu. bunu açık söylüyorum eğer ciddi problemin varsa ulaşabil diye. azsonra gizliye alırım. eğer biyolojik bir taraf varsa omega 3 2gr-2.5gr kullanabilirsin.
Ha diyince yenemezsin. Zamana ihtiyacın var. Ha birde kabullenip yoluna devam etmeyi öğrenmelisin.
Ha diyince yenmeyi düşünmedim zaten sağol
Umarım sağol
Yenmedim yillardir yaşiyorum ben ona alıştım oda bana
Spor yapacaksın kafanı dagitacaksin
Vücut bulmuş haliyim
Yaşadım ve yendim çok şükür
Dünya boştur loooo 😅
Yardım almasan çok hasar alırsın
Psikoloğa hic gittin mi?
Gidanzi gittim
Ne dedi peki yorumu Ne oldu senin hakkında ve ilaç verdi mi sana?
Ohooooo hsjddf
Peki Mesela şöyle söyleyeyim sana Ne hissediyorsun psikolojik olarak bir günün nasıl geçiyor içinde neler var ne düşünüyorsun?
Ben anlatsam roman olurda neyse ben anlatmıcam sorunlarımı
Dinlemek için bu soruyu sordum
Ya yok ben zaten sorunlarını anlat demedim sana olur mu öyle şey herkesin sorunu vardır Bu senin özenin hani mesela bazen böyle insan boğulacak gibi olur ya her şey böyle üst üste gelir. İnan bu durumu herkes yaşamıştır bazı anlar geldi evden dışarıda bile çıkmadığımı hatırlarım 2 ay boyunca 3 ay boyunca İnan bir şey ters gittiği zaman her şeyi ters gidiyor ve şunu diyorsun niye ben niye benim başıma bunlar geliyor
. Şöyle düşün Her insanın düştüğü bir an vardır düşersin hayatta ya oturduğun yerde kalmaya devam edersin ömrünü bu şekilde heba edersin ya da öyle bir ayağa kalkarsın ki eskisinden Çok daha güçlü olursun
İşte ben dipteyim şu an çıkamıyorum
İşte çıkmak senin elinde eminim şu anda yaşadıkların hiç kolay değil gerçekten çok iyi anlıyorum seni hani şunu da diyebilirsin ya sen yaşamadığın için sana kolay geliyor İnan belki de daha fazlasını yaşamışımdır. Bir gün gerçekten bak kalktım uyandım sabah ya dedim bu ne kadar sürecek böyle dipteyim çıkamıyorum hiçbir şey yapamıyorum hayatıma bakamıyorum odaklanamıyorum ya dedim kendimi bırakacağım sonsuza kadar bu şekilde Çok affedersin sürüneceğim ya da öyle bir ayağa kalkacağım ki bana bu haldeyken nasıl bu halde oldu diyecek insanlar. İnan öyle bir ayağa kalktım ki herkes şaşırdı. Gerçekten bunu başarabiliriz
Bende başardıgım zaman hesap açık olursa hala yazarım buraya gerçi çoğu kez başardım geri dibe geldim
Olsun bak şöyle düşün bir defa başardın tekrar başarabilirsin belki de en dibi görmemişsindir belki de şu anda en diptesin ama öyle bir kalkacaksın ki inan herkes şaşıracak bak ben sana inanıyorum. İçimde böyle bir his var o enerjiyi ver dün bana gerçekten ben sana inanıyorum Her şey Çok Güzel olacak.
Umarım öyle olur bakalım ne olucak hayat ve süprizleri
Hayat her zaman sürprizlere açık. İnan en umutsuz anlarda bile bir şey oluyor ve bir anda umutlu bir insana dönüşebiliyorsun. Umarım senin için en güzeli olur yalnız şunu fark ettim umutlu olman güzel bir şeyleri hala başarabileceğini düşünmen güzel bu da olumlu başlangıçlara adım atmanızı sağlar. Kusura bakma kafanı çok şişirdim 🙂
Yok be düşünüp yardımcı olmak istedin ne baş şişirmesi çok sağol
Rica ederim dediğim gibi başardığın zaman lütfen bana buradan yaz seninle birlikte ben de mutlu olayım 🍀
Teşekkür ederim umarımmm
Rica ederim Ne zaman kendini kötü hissedersen yazabilirsin 🙏
Yenilmio
ilaç ve psikoterapi
Yendim geçti gitti
Yaşamadım gsliba
Çalışarak
Çok kötü
Sosyalleşmen gerek
Ufak çaplı atlattık
Noldu knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?