Göğüs hastalıklarına gittim, biz bakmıyoruz dedi, genel cerrahiye yönlendirdi. O da bir şey yok dedi.
Sinir, stres, damar tıkanıklığı
Bunlar tetikleyebilir mi? Damar tıkanıklığı varsa nasıl anlaşılacak? Tahlil ister ama hangi bölüme gitmem lazım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Göğüs hastalıklarına gittim, biz bakmıyoruz dedi, genel cerrahiye yönlendirdi. O da bir şey yok dedi.
Sinir, stres, damar tıkanıklığı
Bunlar tetikleyebilir mi? Damar tıkanıklığı varsa nasıl anlaşılacak? Tahlil ister ama hangi bölüme gitmem lazım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Git ama devlet hastaneleri sürekli baştan salıyor haberin de olsun
Benim sorunumu özel değil devlet hastanesi buldu?
Sorunun var mı ki bir şey yok dediler dedin
Ben de şu takıntı var arka arkaya sigara içiyorum bir de sinir stres çok
O da yapar şimdi
Göğüste bir şey çıkmadı ama ben arka arkaya sigara içiyorum onunla alakalı olabilir mi buzlu kahve içince oluyor yazın içiyorum alıştım bırakamıyorum içim rahat etsin diye biliyorum bunları bırakamıyorum
Kahve bende de çarpıntı yapıyor valla çok nadir içerim
Göğüs ağrısı mı demek istediniz
Ağrı bende olmuyor çarpıntı sadece
Hmm
Kardiyolojiye git tatlım
Ama o zaman göğüse vurmaz mı göğüste sıkıntı varsa belki damarlarım da tıkalirdir
Damara kardiyoloji bakar işte
Tamam
Git takibi mutlaka
Peki sizce soğuk kahve yapar mı Ben bırakamıyorum da yazın alıştım bir de arka arkaya sigara içmek
Oooo tabi ki yapar hele sigara bir an evvel kurtulursun inşallah
24 yaşında başladım birde siz bıraktınız
Yaş kaç ki şimdi…. Valla ben de içiyorum ama öyle arka arkaya değil günde yarım paket en fazla mutlaka git doktora
Arka arkaya içiyorum ama az içiyorum mesela bir paket alıyorum 2 haftada anca bitiyor bazen bir haftada bitiyor çayın yanına kahvenin yanına bugün arka arkaya içtim diye olmuştur belki şu an 28 yaşındayım 19 yaşında başladım bir 3 ay sonra bıraktım ama 24'te başladım sonra işte bazı sorunlardan dolayı Bir de bunun harici antidepresan şurubum var biraz ölçeğini fazla kaçırdım o yapmış mıdır bilmiyorum ki
Şu an 28 yaşındayım karışıklık olmasın
Bunların hepsi bir sebep bence ilacını da fazla almışsı böyle şeyler şakaya gelmez ilk fırsatta gidin bence hiç vakit kaybetmeden doktora da bunları anlatın Allah korusun… arka arkaya içmeyin bir daha
özele git
Özel hastaneye hayatta gitmem hiçbir şey bilmiyorlar özel hastane bulmadı devlet hastanesi buldu benim sorunumu