Merhaba, öncelikle doktora zaten gittim fakat endokrine ve kardiyolojiye yönlendirdi randevunun gelmesini bekliyorum. Son 1 haftadır göğsümde sıkışma, nefesimin daralması ve aynı zamanda boğazımda bir şey varmış hissi var. Bir süre önce ilk defa boğazımdaki ağrı başıma kadar vurdu ve başım baya ağrıdı. İştahım yok yemek yiyemiyorum tansiyonum yerlerde. Doktorlar anksiyetem yüzünden olduğunu düşünüyor ve uzun zamandır uyuyamıyorum doğru dürüst. Eğer yardım edebilecek tavsiye verebilecek birisi varsa çok güzel olur. Ayrıca son zamanlarda bunun yüzünden atak da geçiriyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok stres yapıyormusun ev içinde tartışmalar oluyor mu
tartisma yok fakat cevremde stres kaynagi cok sey var, panik atak ve anksiyete teshisliydim zateb
Çok geçmiş olsun ritim bozukluğu da olabilir aslında kan ilacı kullaniyormusun
tesekkur ederim, Kan ilaci kullanmiyorum kalp kani sonuclarim, ekg ve akciger filmim temiz cikti zamanjnda antidepresan kullandim fakat biraktik
Kolay süreç atlatmamışsin inşallah tez zamanda daha iyi olur daha güzel sağlıklı günler yaşarsın tekrardan geçmiş olsun hanımefendi
Cok tesekkur ederim tekrardan, psikiyatriye buldugumda randevu alacagim bazi seyler biraz daha duzelir gibi hissediyorum. Umarim sizde saglikla yasarsiniz tesekkurler tekrardan
Rica ediyorum eksik olmayın unutmayın hayatınızda ne kadar olumsuz insan eş dost akraba varsa uzak tutun işte ozaman doktora başvurmadan daha sağlıklı iyileşirsin
Ya olumsuzluktan degil, en yakin oldugum kisiler ailem arkadaslairm olsun ciddi hastaliklar atlatiyor onu kafama cok takiyorum buyuk ihtimalle
Olabilir evet aile her şey ama seni düşünmeyeni senin için çabalamayan insanları çok düşünme kafanda
ya cevremde beni dusunmeyen kimse yok dedigim gibi deger verdigim kisiler zor zamanlarda ben ona takılıyorum
Çok güzel çok temiz kalbin var umarım senin düşündüğün gibi o insanlar da sizi düşünür
Bak ne kadar kafana takarsan bu devam eder psikiyatriye git mutlaka sağlığında bir sorun yok kafanı rahatlatman gerekiyor
Ya ekg, akciger filmi ve kan orneklerim temiz cikti zaten ve daha onceden psikiyatri ilaclari kullandim fakat birakmistik, Şu an daha kotu bu haldeyim, ilaclar yan etki yapti dogru durust bir saatte uyuyamiyorum
Panik atak başlangıcı gibi duruyor şu az mı içiyorsun
su normal iciyorum vucuduma sivi da cok giriyor ve panik atak ve abskiyete teshisliydim zaten psikiyatriye giderken
Peki İstanbul’da mısın ona göre hastane önerisinde buluna bilirim ayrıca kilo regli sorunun var mı
pcos'um var ve İstanbul'da degilim
Tamam ne zamandır düzensiz reglin
Üzüldüğün bişey var mı
yani evet
Neye üzülüyorsun
Sevgilindenmi ayrıldın
Sevgili olayi degil, cevremde stres yapabilecegim cok sey var cevremdeki herkes hasta iyilesirler mi iyilesmezler mi diye dusunuyorum full
Herkeze kafayı takma kendine bak sen iyi ol yeter
Kaç yaşındasın bekar mısın
Psikolojik panik atak anksiyete depresyon