Bu soru ne alaka demeyin, başka şeye yormayın, amaç sadece sağlık!!!
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soru ne alaka demeyin, başka şeye yormayın, amaç sadece sağlık!!!
Aslında bu sorunun kesin bir yanıtı yok hormon dalgalanmaları, doğum gibi durumlarda büyür ama kalıcı bir artış için emzirmek daha çok büyütüyor veya kilo artışı
Sağlık diyorsun meme uzmanı mıyız bi jinekolojiye soran daha iyi değil mi sapıklardan mı öğrenecen cevabı ya da en basitinden yapay zekaya sor o uzman olmayan abazalardan daha mantıklı cevap verir en azından bak bende kızım ve bunun cevabını hiç sorgulamadım ama nerde sapkk varsa meme uzmanıymış gibi gelir cevaplar. Gerçekten merak ediyorsan sorunun yeri burası değil
Gerçekten öyle oldu bu arada ne bilim tecrübe eden vardır diye şey ettik ama yok yani kadınlardan çok erkekler cevap verdi bilirkişiler
Sapıklar meme uzmanı sapıklıkta o kadar uzmanlar ki bu konu da uzmanlık alanları
Ayy yorumları okudum iğrenç gerçekten çok iğrenç bunlar ciddi mi ya kendilerine saygıları var mı diye kontrolden geçmeleri gerekiyor
Cevap
9Cevap
Yasin doğru ise sende gelişimini tamamlamıştır
19 da mı
Memeye ne çok anlam yüklüyorsunuz. Tek işlevi bebeği beslemek.
Kız keske olmasaydı basa bela zaten
24 falan tahminim 24 e kadar kemik gelişimi de az da olsa devam ediyor ama hamile kalma emzirme vs de etkiler
20 ye kadar devam edebılır ve kılo alımına gore degısebılır, bu durumda dogal yollardan buyutmek en saglıklısıdır, ankra dan ısenız yardım edebılırım
Mezara kadar devam eder meme gelişimi durduracak bi organ depil sürekli yenilemenmek zorunda
En fazla 21-22 olur. Gebe kalınca da şekil alır
Bu soru ne alaka
22 bence
küçükmü kaldi
Sanırım 25
Sende etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?