Mal gibiyim aynı, her şeyi unutuyorum, beynim kaydetmiyor
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mal gibiyim aynı, her şeyi unutuyorum, beynim kaydetmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iyi beslen
Doktoruna danış ve bir müddet ilacı gerekirse kes. ve bol bol su ve ceviz ve ceviz suyu tüket
İlacı kesemezki anksiyete var kaygı bozukluğu var depresyon var iyileşmem için kullanmalıyım ama mal gibi olmam daha çok depresyona sokuyor
Napcam bilmiyorum bu gidişle anksiyete * beni intihara sürükleyecek bok gibi hissediyorum şuanda
Yani ilaç tedavi etmeye değil seni daha kötü etmeye başlamış demek ki. O neden ile bence psikiyatri ile konuş derim.
Ama doktorda hastalıktan dolayı unutkanlık odaklanamama var diyor bıraksam daha kötü olcam bird birden de bırakamam ki bıraksam intihara kadar gider çünkü tam iyileşmiş değilim napcam bilmiyorum keşke ölsem de kurtulsam
Tam olarak hastalığın ne senin bana söyler misin rica etsem.
Kaygı bozukluğu buda depresyonu tetikliyor birde sosyal fobi var bende
Anladım ne konuda kaygı bozukluğu var? Genel mi yoksa bir şey üzerine mi
Bilmiyorum tam ama gelecek kaygısı var ciddi derecede yoğun yaşıyorum başka şeylerde var ama kaygı bozukluğu işte düzelmiyor antidepresan kullanıyorum iyi geldi ama duygusal dalgalanmalar yaşıyorum Sabah iyiydim tekrar kötüleştim bok gibi hissediyorum umutsuzum hicbirsey basaramicam hep böyle olcam
Anladım. Biraz bana müsaade et bunu bir araştırmasını yapayım sana daha sağlıklı bir yorum yapayım olur mu? Şimdi gelişi güzel bir şey demek istemiyorum. İbni Sina veya bazı psikoloji ile uğraşan insanların bu konular hakkında ki yorumlarina bakayım bir kaç olaya daha bakayım öyle yorum yapayım sana
Nasıl istersen
Zor durum cidden sen yoksam vanli kiz misin
Evet
Nasilsin fıstığım daha iyi misin
Çok zor durum ilaçları bıraksam hastalıktan kutulamam bok gibi olurum ne zaman hafızam düzelecek bilmiyorum ama iyi olcam inşallah eve gidince spora basliam kitap okuyacağım günde 2 litre su İçiccem uykuma dikkat edicem birde dini öğreneceğim günde 2 kelime öğreneceğim Türkçe bunları yaparsam hafızam güçlenir mis
İyi değilim iyi olsam bu soruyu sormam ama öncesine göre tabi daha iyi sayılırım