Ben her şeye kolay bağlanan birisiyim geçmişte geçirdiğim ameliyat sonrası dren takılmıştı tüplerin içinde 2 3 litre kan ile geziyordum ama gerçekten onlara alışmıştım biraz da büyük boyları vardı ağırdı falan bana baya yük oluyorlardı tuvalete giderken vs
Doktor 1 hafta sonra çıkardı drenlerimi "ama ben onlara alışmıştım" diye ağlamıştım tam bir çılgınlık sanırım biraz da narkozun etkisinden oldu 1 günde 2 kere ameliyata girmek zorunda kaldım yapılan işlemi vücudumda tutmadığı için
Doktor 1 hafta sonra çıkardı drenlerimi "ama ben onlara alışmıştım" diye ağlamıştım tam bir çılgınlık sanırım biraz da narkozun etkisinden oldu 1 günde 2 kere ameliyata girmek zorunda kaldım yapılan işlemi vücudumda tutmadığı için
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tam bir ponçiksin okurken gülümsedim ve dren ne oluyor bilmiyorum ama yine de gülümsedim alıştım deyince
Teşekkür ederim
Göğüs altları ve mide hizası olarak 3 yerime delik açmışlardı içimde ki fazlalık veya kirli kanı çeken alet uçlarında tüpler oluyor kanlar oraya birikiyor
Evet sana sorduktan sonra merak edip baktım görsellere vücuttaki ameliyat sonrası pis kanı pis sıvıyı falan çekiyormuş Neyden ameliyat olmuşsun Sen peki Çok geçmiş olsun bu arada
Açık kalp ameliyatı olmuştum öncesinde kapalı oldum akşam işlem bitti gece kalp kapakcığım yerinden kaymıştı bu sefer açık kalp ameliyatı şart oldu
Açık kalp ameliyatı Çok zorlu bir ameliyattır göğüs kafesindeki kemikleri kesiyorlar Çünkü kolay kolay yapmıyorlar mümkün olduğu kadar kasıktan girerek yapıyorlar ama senin durumun daha ciddi olmalı ki açık kalp ameliyatı yapmışlar Muhtemelen Aort yetmezliği vardı sende ve kapakçıkları değiştirdiler doğru mu bilmiyorum
Bir de ben 3 kere açık kalp ameliyatı oldum 4 kere de kasıktan girdiler kapalı yani
Ve henüz 19 yaşındayım kaburga kemiklerim telle bağlı dışarıdan belli oluyorlar hep
Kaburga Kemiklerim tel ile bağlı derken bu kısmını çok anlamadım ponçik Anladığım kadarıyla kalbinde çok ciddi anlamda sıkıntı olmadı ki defalarca ameliyat olmuşsun Çok geçmiş olsun Daha yaşın çok küçük şu an nasıl peki durumun koşabiliyor musun mesela hızlı yürüyebiliyor musun kendi işini kendin görebiliyor musun yoksa başkasını mı bağımlısın yatalak falan değilsindir inşallah
Komikmiş geçmiş olsun. Pantolonum yırtıldı diye ağlamıştım.
Annem istediğim oyuıncağı almamıştı ben küçükken oydu sdlkfsif
Narkozun etkisiyle son ses Serdar ortaç şarkıları söylemiştim birkaç gün aralıksız 😅😂
Ben lohusa kadınlar gibii tribe girer ağlarım anca bir de sinirim tavan yapar
Cok geçmiş olsun suanda iyisindir inşallah
az önce başım ağrıyor diye ağladım
Sizin ki bayağı saçma gibi olmuş 😂😂
Hiç sorma ya onlar gittiğinde kendimi çıplak gibi hissetmiştim
😂 Onlarla da kötü oluyor bende de bir süre olmuştu ama kısa bir süre. Siz bayağı alışmışsınız öyle çıplak gibi hissettiğinize göre
Ay kıyamam geçmiş olsun
Duygularım darma dağın anlayamazsin demiş Azer bey
Moskova’da …m şeklinde şeker aldım
Yaa Çok Masumm
Drenlere mi ağladın
Bilmem
Geçmiş olsun 🙏