Arkadaşlar merhaba son bir yıldır çok ağır ve kötü şeyler yaşıyorum babamı kaybettim vefat etti ardından dedemi kaybettim vefat etti ardından bir kaza geçirdim ölümden döndüm amcam sürekli bir sıkıntılar çıkıyor hayatında yaşantısında bebeğini kaybetti sonra ben de evlendim bebeğimi kaybettim geçen hafta kız kardeşim motor kazası yaptı ölümden döndü her yeri alçıya alındı bu aralar o kadar musibet geliyor ki başıma hani normaldir deyip geçemiyorum artık sürekli baş ağrıları yaşıyorum halsizlik yaşıyorum hep bir terslik çıkıyor bütün işlerimde yani bu bir değil iki değil üç değil artık uzun süredir yaşadığımız sürekli tekrar eden şeyler artık açıklama anlatma gereği duydum sürekli dua ediyorum ama nafile çok buhrana girdim ruhsal olarak 15 gün önce de erkek eşimi toprağa verdim bu anlattıklarım size sanki hikayeymiş gibi geliyor ama gerçekten doğru hiçbir şey yokken sürekli kuş ölüleri görüyorum yolda çok fazla çok sık yaşanmaya başladı az önce de arabayla giderken arkadaşımla yanlışlıkla bir kaplumbağayı ezdik istemeden oldu görmeden ama bunlara şahit oldum yani bilmiyorum bunlar herkesin hayatında yaşadığı rutin şeyler mi ama bu yaşadıklarım artık bana çok ağır gelmeye başladı arkadaşlar neler oluyor bu forumları sürekli benimki gibi yaşayan var mı psikolojim çok bozuldu çöktüm resmen
27 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyü olma ihtimali çok çok yüksek
yapman gerekenleri bilirsin sanırım
ne buyusu
bilmiyorum ne yapmam gerekiyor neden buyu dediniz
Bazı sureler var onları oku sürekli namazını kıl
tamam okurum ama neden büyü dediniz inu anlayamadim irkilmeye basladim rüyamda sanki böyle krize girene kadar gülüyorum rüyamda hep yaşıyor oluyorum krize girene kadar gülüyorum rüyamda normal mi sanki deliler gibi psikolojik rahatsızlığı olan insanlar gibi
Büyü çok tehlikeli bu kadar bela fazla gibi geldi
evet bana da fazla gibi geldi o yüzden buraya yazma gereği duydum yani tamam ölüm kaderdir Allahın emridir doğru ama bu kadar şeyin üst üste bir anda olması normal mi
Ölüm Allahtan ama insanlarda sınavda büyü buna bir sebep olabilir
bunu nasıl anlayabilirim
Büyücülere değilde alim adam bulman lazım
Dini bütün biri lazım
Zamanında tanıdığım vardı ama Allah rahmet eylesin öldü
cami hocasi olur mu
Onlar pek o işe girmez diyanet var arada ama belki bildikleri bi alim varsa
alimi nerden bulcam bulsam bile alim oldugunu nerden anlicam herkes hoca sozde iste ama ya bilmiyorum böyle dediğin erikledim ben şimdi gerçekten böyle olabilir mi yani ben de biraz şüphelenmeye başladım aslında yani normal değil çünkü
Bişi diyecektim ama yorum kurallar var
nasil yani
Birini bulmaya çalışırım sana yardım için
teşekkür ederim ilgilendigin için ama ben bu konular kritik konular olduğu için kendim iyice araştırma yapıp kendim emin olduğum kişilerle irtibata geçip bir hocayla daha iyi olur
Bence evi iyi ara
Felak ve nas okuyarak ara
biz beş yılda on farklı ev değiştirdik yani hangisini arıyım
Eşyaların içini ara
Yorgan içleri saksı içleri taşudığınız şeylerin içleri bunun içinde de olmaz girmez dediğiniz şeylerin içleri
İşte sıkıntı ben miyim bilmiyorum çünkü babam rahmetli oldu dedem rahmetli olduğu kız kardeşim kaza geçirdi ben bebegimi kaybettim amcam kötü şeyler yaşadı yani bu bence sadece benimle alakalı değil öyle bir şey varsa bile
peki önceden oturduğumuz eve konulduysa biz oradan taşındık bulamazsam ne olacak
O etkilemez
Kim yapar ki böyle bir şeyi neden yapar yani eline ne geçecek
Kıskanç dinden uzaklaşmış herkes olur ama sana dindar görünen bir münafıkta olabilir
Bu ne kadar sürede etki eder mesela eğer varsa mesela atıyorum yarın yaptın yani ben son beş yıldır hep kayıp yaşıyorum
Bilmiyorum ki ne yaptılar kim yaptı
Belki başkasına yapıldı sizde mi kaldı
Çok büyük bişi dide her kes dağılsın diye mi
Belkide hiç böyle bişi yok ama var gibi geldi bana
Ben bir cami hocasına gidip İzmir irfan sahibi bir hocaya kendimi okutsam bana bu konuda yardımcı olur mu Allah yolunda birisi kalp gözü açıktır bana yön gösterir en azından yardımcı olur ben büyüden büyüden büyüden anlamam öyle insanlara da gitmem günah
ilim irfan *
Cami hocası devletin üniversitesinde okumuş normak bir kişi ve atanmış imam olmuş
Müslüman mı Allah bilir inşallah müslümandır ki ben camiye gittiğimde biraz bakarım diline yüzüne
Çok var böyle imam Allah korusun
Kimse test etmiyor ki
evet piyasada boyle cok var. Peki birinden bize gecmis olabilir mi
Birinde eşya aldınsa onla geldi ise falan bilemem bi akrabadan falan
Daha önce hiç büyü aklına gelmedi mi
hayir hic dusunmedim boyle birsey
Ama artık kullanmadığım bazı eşyalara ihtiyaç sahiplerine dagitiyorum bazılarında satıyorum bir ilgisi olabilir mi
Sakın kıyafet verme helede özel olan
Verdim artik
Artık verme elbise tehlikeli
hani bu giysi kumbaralar oluyor ya mahalle aralarında oralara falan koyuyorum işte
He elden vermedin yani o zmn bişi olmaz
anneme veriyordum genelde
Annene güveniyorsun dimi aranız nasıl
anneme güvenmiyorum onunla büyümedim zaten bana hep beddua ediyor kötü davranıyor tanımıyor beni ben de çok tanımıyorum onu
Anladım dikkat etmelisin evi ara mutlaka bişi bulursanda kimseye söyleme akan suya at kurtul
teşekkür ederim sağ ol ama bu tarz şeyler her zaman evin diğer yerine mi koyuluyor illa bu tarz bir şeylerin olması için
En kısa zamanda bi kurban kes gariban sevindirm
bizim fazla durumumuz yok maddi olarak ama ben hep sokak hayvanlarını sevindiriyorum küçük çocuklara yemek alıyorum hep yapıyorum bunu kendi harçlığımla çalışıp kazandığım parayla yani bunlar yeterli mi bilmiyorum
Allahtan başka kimse bilmez sen yinede niyetini bozma
Coook coook Gecmis olsun
saol
Kac yasindasin