27 gü

Arkadaşlar böyle şeyler yaşayanlar var mı aranızda ne öneriyorsunuz? ?

Arkadaşlar merhaba son bir yıldır çok ağır ve kötü şeyler yaşıyorum babamı kaybettim vefat etti ardından dedemi kaybettim vefat etti ardından bir kaza geçirdim ölümden döndüm amcam sürekli bir sıkıntılar çıkıyor hayatında yaşantısında bebeğini kaybetti sonra ben de evlendim bebeğimi kaybettim geçen hafta kız kardeşim motor kazası yaptı ölümden döndü her yeri alçıya alındı bu aralar o kadar musibet geliyor ki başıma hani normaldir deyip geçemiyorum artık sürekli baş ağrıları yaşıyorum halsizlik yaşıyorum hep bir terslik çıkıyor bütün işlerimde yani bu bir değil iki değil üç değil artık uzun süredir yaşadığımız sürekli tekrar eden şeyler artık açıklama anlatma gereği duydum sürekli dua ediyorum ama nafile çok buhrana girdim ruhsal olarak 15 gün önce de erkek eşimi toprağa verdim bu anlattıklarım size sanki hikayeymiş gibi geliyor ama gerçekten doğru hiçbir şey yokken sürekli kuş ölüleri görüyorum yolda çok fazla çok sık yaşanmaya başladı az önce de arabayla giderken arkadaşımla yanlışlıkla bir kaplumbağayı ezdik istemeden oldu görmeden ama bunlara şahit oldum yani bilmiyorum bunlar herkesin hayatında yaşadığı rutin şeyler mi ama bu yaşadıklarım artık bana çok ağır gelmeye başladı arkadaşlar neler oluyor bu forumları sürekli benimki gibi yaşayan var mı psikolojim çok bozuldu çöktüm resmen

Arkadaşlar böyle şeyler yaşayanlar var mı aranızda ne öneriyorsunuz? ?