Bugünkü göz muayenesinde kırmızı yeşil renk körü olduğumu öğrendim, kırmızıyı da yeşili de görebiliyorum lakin renk testinde kör çıktım fghhj
Ben burada 45 görüyorum normalde bir şey yazmıyormuş :D

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugünkü göz muayenesinde kırmızı yeşil renk körü olduğumu öğrendim, kırmızıyı da yeşili de görebiliyorum lakin renk testinde kör çıktım fghhj
Ben burada 45 görüyorum normalde bir şey yazmıyormuş :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Babamda da varmış bana geçen sene söylemişti😅 Erkeklere anneden aktarılan çekinik genli hastalık. Büyük ihtimalle anne tarafından olan erkek akrabalarında da vardır. Erkeklerde görülme oranı kızlara göre çook daha fazla
Baya şaşırtıcı komik bişiymiş :D
Eğer ilerde eşinde bu gen yoksa kızın olursa taşıyıcı olur ve erkek torunlarında görülme riski var yaniii torunlarını kontrol edersin🫨🤪
Ohoo çocuklara torunlara vereceğimiz gene bak hfghg
Senin anne tarafı erkek akrabalarında var mı bu gerçi varsa da kimse soylememistir ya
bilmem bilemeyiz, akrabalarımı hiç tanımıyorum ben :D
Yaa benim de babamda amcamda erkek kuzenimde falan varmış erkek kardeşimde yok ama çünkü annemde o gen yok ama ben taşıyıcıyım umarım ilerdeki kocamda bu gen yoktur da çocuklarım sorun yasamaz😌😌😌
ne kadar temiz bir sicil :D Benim 1.5 miyop 4 numara astigmatım da var ilaveten
Benim de 2,5 2,75 miyop biraz da astigmatım var ama onu lense ekletmedik artıyormuş kullandıkca
Bu gözlüğe astigmat mı eklenince ortalık sarı oluyodu, bir önceki gözlüğüm daha şeffafken bu gün aldım camı sararmış
bir şey yazmıyor olarak gördüm. Askeriyenin katı kuralları olduğu için direkt eliyorlar bir kuzenim öyle elenmişti. Peki doktor sana ne tavsiye verdi.
Benim ki aslında askeri değil ya, dalgıçlık eğitimi alıyorum onun için ön muayenede böyle bişey çıktı. Çok da hayatımı etkileyen bişi değil doktor da çok umursamadı zaten
Ne güzel yeni Hobiler denemen 😊 Başarılar dilerim geçmiş olsun ayrıca
Teşekkür ederim arkadaşım çok sağol
Geçmiş olsun asker polis pilot vs olmaya engel bir şey. Renkler aslında senin algıladığın gibi değil ama sen başka türlü görmediğin için bunu sana anlatmak mümkün değil maalesef
Baya ilginçmiş bak o zaman bu
Tabi türleri ve düzeyleri var bunun.
Hiç bişey görmeyince sorunlu olan benim sandım neyseki senmissin skkanjjwjdjdjdj
biz senle bir araya gelirsek 2 adım bile atamayız o zaman sfhahsf
Otururuz bizde niye adım atalım zjanjdjsjjdjjd
Evet duydum bizim genlerimizde de var. Bazı mesleklerde renk köru olanlar eleniyor.
Duydum bende insan kötüyüm djdjd
Körüyüm
körler ülkesinde ayna satmaya çalıştık ondan bunlar hep
Fazla dölden bunlar dkdkd
Görünmeyeni görmek ayrıcalık bence keyfini çıkar sjsjshsh geçmiş olsun
hiç bu açıdan düşünmemiştim iyiymiş bu
45i göremediğime sevindim 😅