Selam arkadaşlar 2,5 ay önce rinoplasti (burun estetiği ameliyatı) oldum, birkaç gün önceye kadar hiçbir problem yoktu ama birkaç gün önce burun masajı yaparken kemer oluştuğunu fark ettim, kuruntu yaptığımı düşündüm ama bu sabah kuzenim burnunda kemer oluşmuş, çıkıntı var biraz dedi. Açıkçası biraz tedirgin oldum, pazar günü olduğu için hastaneye gidemiyorum maalesef. Bu normal mi, hiç bu durumu yaşayan oldu mu
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu olabilecek bir durum kemikler kendini yenileme sürecine giriyor özellikle düzgün törpü yapılmamışsa olabilecek bir durum
Ameliyatın ikinci üçüncü ayında burunda Kemer var gibi görünmesi çok normal daha önce de benim başıma geldi doktora kontrolüme gittiğimde bunun doğal bir şey olduğunu ödemden dolayı bu şekilde göründüğünü söyledi. 6 ayda istediğim gibi oldu o yüzden panikleyeceğin bir durum yok
Yani kendilğinden düzeldi dimi biliyorsundur sende herhangi bir problem dahi çıksa 1 yıl dolmadan ameliyat olamıyorsun
Yok yok Kendi kendine düzeliyor emin ol Bir sıkıntı yok kuruntu yapma 6 ayın sonunda geçecek.. benimki çok da güzel oldu.. masaj yapmaya devam et kesinlikle ihmal etme canını da sıkma
Çok teşekkür ederim ya içim rahatladı yemin ederim kafayı yiyecektim resmen birde cildim kalın olduğu için ödemlerim hala gitmedi ona ayrı bir sinirliyim kemeri görünce iyice delirdim bu arada çok geçmiş olsun ✨
Teşekkür ederim hiç canını sıkma ben bir buçuk sene oldu İnan o kadar rahatım ki ve görünüşüm o kadar değişti ki. Ama sana kötü bir haber vereyim cildin kalın olduğu zaman ödemen biraz geç inecektir ama sonunda inanılmaz güzel oluyor 🙂 bol bol maydanoz suyu iç ananas suyu iç bu ödemin inmesinde sana yardımcı olacaktır. Sen insanlar ne dediğine bakma
Benim açıkçası ameliyatım biraz zorunluydu her iki tarafta et vardı gittikçe büyüyordu sağ kemiğim kırıktı hafif kemer vardı mecburen oldum hatta inanır mısın bilmem ama ben ameliyattan önce daha güzeldim 😃 şu an yüzümde kocaman bir burun var kskdkdks ananas yemekten midem bulanıyor artık doktor 1,5 ay muayenemden kortizon iğnesi yaptı ödem bir tık gitti birde ilaç yazdı ödemi daha hızlı atmam için ama bu sefer dudaklarım çatlamaya başladı soyuluyor kanıyor dertsiz başıma iş aldım resmen birsey daha sorucam ameliyattan sonra burnunda siyah noktalar oluştu mu
Yok benim ameliyattan sonra burnumda siyah noktalar konuşmadı ama ben senin gibi acele etmedim hani Evet ödemden dolayı burnum birazcık büyük oldu 🙂 ama doğal yollarla insin dedim. Önemli olan gerçekten çok çabuk inmesi değil sonunda güzel bir buruna sahip olmak. Benim burnumda üç yerden kırık vardı benim ameliyatım İnan çok zorlu geçti dört buçuk saat sürdü.. sonrası bakımını çok güzel yaptım ameliyattan sonra gözümde ne morluk oluştu ne de şişlik düşünsene kimse ameliyat olduğuma inanmadı bile
Yaaa ne güzel benim ameliyatım 2,5 saat sürdü ama ben doğal burun yaptırdım yani ucu kalkık falan değil yani retainer takmasam ameliyat olduğumu kimse anlamaz sadece ucunun düşmesinden korkuyorum djdjjds ya birde denize falan gidicem doktor güneşe maruz kalma diyor denize girince hemen burnunu yıka tuzlu suyla yıka dedi yani bildiğin eziyet birde biliyorsun gözlük takmamızda yasak ay deliricem yani
Doktor normalde bana 6 ay sonra yüzebilirsin dedi ama ben yüzme konusunda bir seneyi bekledim hani hiç kendimi riske edemezdim biliyorsun ki burun çok hassas bana kalırsa sen de çok fazla acele etme yani Bir senede yüzme bir şey olmaz ama dediğim gibi sana gerçekten burnum daha sonra inanılmaz oldu hatta insanlar bana doktorumu sorup durdu 🙂 birazcık sabırlı olur musun lütfen
Fazla kulaç atmıyorum zaten djdjdj yani o serin suya yarım saat girip içinde otursam bile yeter bana 😃 Allahtan doktorum ve asistanı iyi biride sürekli yazıp duruyorum xkdkdks sabır sabır da bende o yok 😃
Birazcık sabırlı olmak gerçekten sonu çok iyi olacak bir de çok fazla panik yapıyorsun bak şunu unutma ilk ameliyat olduğun zaman burun ameliyatı hakkında genelde insanlar olumsuz yorum yapar Sen ne kadar Benim dostlarım desen de bazıları kıskançlık yapabilirler bunu bizzat yaşadım ve gördüm 🙂😀
Valla genellikle hepsi kötü yorum yaptı dkdkdk buradan bir arkadaş var kendiyile realde görüştük bir o iltifat etti beğendi Jsjdjdjs
Genelde kötü yorum yapmaları normal Benim için de öyleydi ama inan aradan bir seni girdikten sonra o kadar güzel bir burnum oldu ki kıskançlıklardan çatladılar 🙂 insanlar kötü yorum yapıyorsa bil ki doğru yoldasın Ben bunu anladım
Valla yorumların için sağol ya aşırı moral oldu tekrardan çok geçmiş olsun iyi günler 🌿
Rica ederim ben de çok teşekkür ederim güzel sohbet için kafanda ne kadar soru işareti olursa bana yazabilirsin canını hiç sıkma çok güzel olacak burnun 🙂
Çok teşekkür ederim 🍃
Rica ederim 🙂 iğne yaptırma bir daha
Baya değişmiş yüzün. Burun estetiği bazılarını farklı kişi gibi yapıyor. Hangi doktora oldun? Ne kadar ücreti. Biraz süreçten bahseder misin merak ettim
Evet değişmiş çünkü çirkinleştim dkdkkd özel bir hastanede 90 K ya oldum doktor ismi vermeyeceğim çünkü olurda ameliyat olursunuz ona bir problem yaşarsınız o vicdan azabıyla yaşayamam ilk bir hafta ağrın oluyor yüzüm gözün şişiyor morarıyor 45 dakikada bir buz masajı yapınca 1 haftada şişlikler morluklar gidiyor burun masajını düzenli yapmalısın ödemi atmak için bol bol ananas ve maydonoz suyu içmen lazım
Çirkinleştin demek istemedim bu arada sadece farklı yüz. Yoksa yüzünü hatırlıyom biraz guzelsin 🎀
Noktalama işareti koymayı unutmuşum yüzünü biraz hatırlıyorum . Güzelsin demek istedim
Çok teşekkür ederim 🤍
Eski kız arkadaşım da aynı ameliyattan yaptırmıştı ve onda da kemer oluşmuştu bir kaç gün sonra. Doktor kendiliğinden düzelir dedi ve aynen öyle oldu. Benim tahminim bir sorun olmayacağı yönünde. Geçmiş olsun :)
Ay amin inşAllah çok teşekkür ederim
Rica ederim :)
Burun patlamış yeniden yapılcek
Kendiliğinden düzelir stres yapma
Zamanla düzelir
Ameliyatı yapan Dr git
Parayı kim aldıysa ona sor
Normal degıl
Uzmani bilir