2 sa
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
beyini uyuşturur ilaçlar.
Eyw Kral
Antidepresanlar bi nevi beyni uyuşturduğu için evet
Ben de öyle düşünüyorum uyuşturduğu için avel gibi oluyorum
Bende öyleyim maalesef ama bırakırsam da yerimde duramıyorum çok kötü bi durum
Bak en iyisi ne biliyor musun? kullanırken gerçekten bilinçli bir şekilde o semptomları bilinçli şekilde 1 yere kanalize etmen gerekiyor
Sesli mesaj yazıyorum yanlışlıklar var affolla
Sorun değil anladım ne demek istediğini. İlaç kullandığın zaman ister istemez bi yan etkisi oluyo ama başka yere nasıl kanalize edicem bilmiyorum
Mindfulness diye bir şey var ona bak böyle hani ilaçlar uyuşturuyor bir şeyler yapıyor ama altta o ham olan sen devam ediyor aslında o yüzden kendini böyle ilaçla uyuşturup kalma sadece, aynı zamanda bir tedavi süreci gibi gör. her güne daha iyi bir ben için ne yapabilirim? nasıl bir şeyler yapmalıyım? Kendimi nasıl kontrol edebilirim bu düşünceleri nasıl yönlendirebilirim diye. Şimdi onun psikolojik teknikleri var ben mesela onu uyguladım dışarıda. Özellikle anksiyete de gerçekten işe yaradı çünkü o istediğim ben hem ilacın o alttan verdiği altyapı ve kendi düşüncemle buluşunca 1 sonuç kazandırdı. Bir de tabii ki bu dönemde duygusal dalgalanmalar işte kötü olduğun dönemler de çok olacak ama hep şunu diyeceksin. O dönemden sonra ben artık eskisi gibi değilim. Bunun farkında olacaksın mesela ben bunu fark ettiğimde gerçekten o kadar duygulandım ve ağladım ki umarım bak yani tek umudum bu hep böyle devam etsin ve ben bunun için mesela spora artık biraz enerjimi yönlendireceğim çünkü spor sonrasında işte bilirsin bazı şeyler salgılanır seni iyi hissettirecek ve gerçek özgüven kazanmak için başka şeylere de başvurmaya çalışacağım
hap kullanmak direkt bedene ve beyine zaten zarar, kendini eğitmek gerekiyor bazen mücadele etmek için
Daha ayık oluyorsun. Kafa da daha hızlı çalışıyor.
Cidden mesela kafam şu an süper hızda çalışıyor
birden bırakırsan başın ağrır bir süre sonra ama bir uyuşukluk falan da olur. doktorun düzenlemesi lazım o bırakma işini
Bırakalı çok oldu bir ay falan doktorlarla son konuşalı da bir buçuk yıl... O yüzden doktor yok kendimce düzenli içiyordum
Hayır algıların açılmış gibi hissediyorsun yani kendini kandırıyorsun
ham beyin ortaya çıkıyor
Sanmam
E haliyle antidepresan gramından bağımsız ağır bir ilaç
Evet bende kullandım 6 yıl aklım duruyor resmen donuklaşıyor insan bırakınca kendime geldim
Tabi o haplar beyni uyuşturuyor net düşünce olmuyor boşvermişlik havası oluyor
Tabi ki
Antidepresan çözüm olmaz sadece baskılar, uyuşturur
Yok alakası yok antidepresan sakinleştirici ki beynini engelleyen düşünmeni engelleyen bir şey yok
nöronlar daha fazla titreşir, bırakma öylece
Kullanmadım için bilmiyorum ama o tür ilaçlar herşeye etki ediyor
Olmayan zekâ nasıl çalışacak
Çok komik misin sen şimdi
Valla bırakmadım daha keskin
daha berrak çalışır daha çok
Daha kotu olabilir efenim
Evet biraz daha iyi çalışıyor
evet
Bilmiyorum etkisini
Bu yaşında antidepresan mı kullanıyon
Yani iyi misin? Sen bir psikolojik rahatsızlık çocuklukta da ortaya çıkabiliyor ve çocuklar da kullanabiliyor. Bu kadar altyapısız bir soruyu nasıl sormaya gerek duydun
Ne yaşamış olabilirsinki canımın içi gel hayatları degişelim
Beyin kimyası diye bir şey var illa bir şey yaşaman gerekmiyor. Bu kafa yapısı benim çevremde de var illa bir şey yaşamış olman gerekiyor. Çok böyle inanılmaz travma bir şey ha. bu kafa yapısından çıkın artık tamam mı? Psikolojik rahatsızlıklar öyle oluşmuyor.
Olabilir.
Sinirden zaten kullanamıyorun aq devam jddjdj
onu doktorlar bılır
Büyük ihtimalle öyle olabılır
En iyisini doktor bilir
Lustral abilify falan mı alıyorsun
Hayır selectra ama bıraktım
Çalışır
Evet
Bırak o zehirleri