Antibiyotiklerin çoğu zaten kocaman oluyor. Ben hap yutmayı hiç sevmiyorum. Zor da olsa alıştım ama hâlâ bazen yutamıyorum. Hatta bazen afedersiniz, kusuyorum.
İlaci sadece yutalim diye yapmiyorlar cunku. Bi doz var ve o dozu oraya yerlestirmeleri lazim tek kapsul olacak sekilde. İsteyen suya katabilir isteyen çigner isteyen seker gibi emer. Veya yemege katar. Veya bir kac yere bolerek icer. Onemli olan doz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O hapı yerken uyanık gibi kafanızı yukarı kaldırırsanız kalır tabi boğazınızda , hafif aşağı eğ başını bakalım nasıl su akıp yolunu buluyor shshs 😂
az önce boğuluyodum ben sessizce
Tanrı Türk'ü Korusun efendim 🥲
Bunda bende zorlanıyorum ama alıştım artık mecbur 🙄
üzücü
Geçti neyse ki 🫠
Antibiyotiklerin çoğu zaten kocaman oluyor. Ben hap yutmayı hiç sevmiyorum. Zor da olsa alıştım ama hâlâ bazen yutamıyorum. Hatta bazen afedersiniz, kusuyorum.
İlaci sadece yutalim diye yapmiyorlar cunku. Bi doz var ve o dozu oraya yerlestirmeleri lazim tek kapsul olacak sekilde. İsteyen suya katabilir isteyen çigner isteyen seker gibi emer. Veya yemege katar. Veya bir kac yere bolerek icer. Onemli olan doz.
Yutabiliyorum... Zorlanman hiç birinde küçükken bile hap yazsınlar diye yalvarırdım şurup tadından nefret ederdim
Hayır ya çok zorlanıyorum mecbur kaldığımda küçük parçalara bölerek
Antibiyotik içip iyileşmeye çalışırken bir de boğulma tehlikesi atlatmak.. yaşıyoruz bu hayatı
İkiye bölme şeridi var o yüzden rahat olur böyle haplar yarım çeyrek bütün alımda
Antibiyotikler hep böyle büyük yutmasi zor oluyor
Büyük yapinca daha mi cabuk iyilestiriyor acaba anlamadim bende
3 tane aynı anda dndjsj
ben şununla boğuluyodum nası içiyon 3 tnae
Alıştıkk
Bana mısın demem abim bol suyla tekte hahahha
O nası bi boğaz olm fdhgahah
Acımam abi küçükken beni köşeye sıkıştırıp zorla yutturuyorlardı haahha küçüklükten kalma alışkanlık
yutarım koca koca insanların yutamamasına da şaşırıyorum
Benim de bir tane kocaman var böyle. Zor yutuyorum. Geçen baktım olmadı ikiye bölüp yuttum 😂
Yutamiyorum, boğazımda kalacak yapışacak fobim var
Büyük hap yutmayi sevmiyorum.
Yemeyin ya faydası yok
Evet sorun olmuyor
Evet
Evet
Bolca yes
Evet yutabiliyorum
sana iyi geceler