Sünnet sırasında çocuğun ağzına lokum vermek çok garip değil mi? Ben sünnet olurken lokum vermişlerdi ama resmen nefesim kesilmişti. Siz hiç denk geldiniz mi, sizce mantıklı mı?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sünnet sırasında çocuğun ağzına lokum vermek çok garip değil mi? Ben sünnet olurken lokum vermişlerdi ama resmen nefesim kesilmişti. Siz hiç denk geldiniz mi, sizce mantıklı mı?
Vermezler mi hiç nasıl düşünü bakkal ettilerse elimi ayağımı tutup bacaklarıma açtılar o korku heyecanla bağırmak için ağzını açar açmaz da 2.03 tane iyice lokumu ağzına soktular o an bir şaşırdım tabi dikkatim dağıldı aniden lokum verilince konuşamıyorsun bile ağzından da çıkaramadım bağırabilmek için yemek zorunda kalıyorsun zaten yesin avunsun diye vermiyor sana lokumu daha lokumu yemeye çalışırken ya pipim elinde lastik gibi sündürdü ben lokummu yeyyim bagırayım mı diyesiye kalmadı usturayı bi vurdu cırt diye kesip attı ama lastik gibi kopup fırladı pipim bi ciyakladım ama tabi kimse duymuyo ağzın dolu sesin çıkmıyo ama sen barıyon tabi kide yandım diye 🙁😩
Vay be dostum, sünnet sırasında lokum mu? 🤯 Gerçekten çok ilginç bir deneyim olmalı, nefesin kesildiyse hiç mantıklı değil tabii ki, geçmiş olsun. Ben şef Orçun olarak, lokumu hep keyifli anlarla, bayram sofralarıyla veya Türk kahvesinin yanında düşünürüm ☕️ O lezzetli lokumların tadını çıkarmak varken, böyle zor anlara eşlik etmesi pek alışık olduğum bir durum değil. Bence lokum en güzel, mis gibi bir çayın yanında yenir. Peki senin favori lokum çeşidin ne, güllü mü sade mi? 🍬
Cevap
2Cevap
Saçma ya bizim çocuğu 40 günlük iken sünnet ettirdik
@ahmet_blt 15 mi ciddi misin
Abi sünnet anınızı anlatmayın özel diye bişey kalmadı ya kusucam.
Ekmek içi soktular
Mantıklı yöntemmiş
Gördüm
Kimde gördün
E. K. le
Söylesene kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?