Antibiyotikler beni çok sersemleştiriyor neden böyle ya kaç gün böyle devam eder bu ilaç bitene kadar mı yoksa of kullanmayı bırakacağım ilacı o derece
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neyden dolayı kullanıyorsun antibiyotikleri ameliyat filan mı oldun ağır antibiyotikler olduğu için normaldir kullanman gerekiyorsa kullan bittiğinde zaten her şey normale döner
Vajina iltihabı için
O zaman kullanmaya devam etmelisin bırakma yani kaç gün oldu başlayalı birkaç gün daha kullandıktan sonra belki düzelebilir ağır demek ki antibiyotikler
Dün kullanmaya başladım
Bir iki gün seneler vücut daha sonra alışır 3 gününde bir günün kaldı sık dişini kaç gün kullanacaksın
İlaç bitene kadar sürmez inşall
Yok bence sürmez diye tahmin ediyorum alışırsın diye düşünüyorum sağlık içinse bırakma asla
Eğer ilaç bitene kadar sürerse zaten kaç tane var kutuda
Birinde 14 tane var birinde 20
2 tane birden belki de ikisini içtiğin için ağır geliyor ama vücudun alışır diye tahmin ediyorum kesinlikle bırakma sağlığın için bırakma
İçmeliyim dimi
Evet içmelisin ama bence alışırsın birkaç gün geçtikten sonra yani zaten bugün 2 günün yarın da kullandığında bence vücudun alışacaktır yani normale dönecektir tamam ilk başta yan etkileri olabilir çok fazla mı elini kolunu kesecek kadar mı sersemletiyor
Yok çok değil ama rahatsız ediyor ve ben sersemliği hiç sevmiyorum hemde hiç
Sersemliği kim sever ki yani söme tavuk gibi dolaşmak güzel bir şey değil ama bence vücudun alışır diye düşünüyorum sağlığın için de kullanman gerekli bir işin olur yapmak istersin o sersemlik yeter mesela sana
Bir işin olur yapmak istersin o sersemlik yeter sana derken
Yani o sersemliği yaşarken atıyorum şunu buradan kaldırayım da mutfağa götüreyim dedin ama başımda bir sersemlik var onu oradan alıp götüremiyorsun bu sefer sinir oluyorsun haliyle
Vala çok doğru şimdi alışverişe gideceğim sinir oldum yani
Tamam sinir olmuyoruz şöyle yapıyoruz o zaman atlar vücudumuza alışana kadar mesela şimdi o sersemliği üstünden atman için alışverişe çıkmadan önce bir sade kahve çok iyi gider bence
İyi gelirmi
Kahvenin iyi gelmeyeceği hiçbir şey yok bence özellikle sade acı bir kahve 🙂
Ama hazır elindeymişken ben de isterim bak 🙂
Ya inşallah dediğin gibi 3 gün sürer Pazartesi iş var of hiç çekilmez
Aa işte hiç çekilmez nerede çalışıyorsun işte gerçekten hiç çekilmez bence pazara kadar geçecek
Tekstilde
Tekstil de zor dikiş mi yapıyorsun sürekli ayakta
Yok makine oturuyom
Makinada tehlikeli ama o sersem halinle parmağına falan batar iğne alalh göstermesin
Vala olablilr
Allah göstermesin dur kız tövbe de nasılsın peki şimdi
Biraz iyi
Çok uzun sürmüyor herhalde sersemlilik hali
Tatlım. Böyle şeyleri doktorunla konuşacaksın. Belki başka antibiyotik verecek
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Antibiyotiği yazan doktorunuza bir danışın isterseniz
İyileş öyle bırak
Sersemlik var ama
Yan etkisidir
Kaç yaşındasınız
26
Evli misinoz
Hayır
İlişki yaşadınız mı
Defol
Neden
ne için kullandın
İltihap için