Yediğim kazığı sindiremiyorum. Ve sakinleşemiyorum ne yapmalıyım?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ya lise de yaptığım bir şeyi arkadaşım müdüre söylemişyo sonra onun yaptıgini öğrendim hâlâ unutamıyorum kaç yıl geçti üstünden büyük küçük farketmez insan yakınından gelen kötülüğü unutamıyor
İhanet kelimesi dost dediğin insanlardan öğrenilir, sen bir şey öğrendin adına tecrübe de geç..
Cok büyük tecrübe oldu ama zoruna gidiyor insanın
Zamanla soğur.. o senin gibi birini kaybetti bırak o üzülsün
Olay nedir?
Ben de zamanında dost kazığı yedim acısı fena sürdü
Sevgili yaptı bazı seylerini benim üstüme attı seviglisi benle gorusmesini istemedi ve konusmayı kesti
Sana iftira atan birini asıl sen sil
Öyle dost olmaz olsun
Sildim her yerden engelledim gercekleri gider sevgilisine söylerim kanktlarım da var ama yapmıyorum yinede boşverdim
Uğraşmaya değmez sevgilisine de söyleme
Allah bildiği gibi yapsın o zor bulur iyi bir dost
Kendi yoluna bak
Aynen öyle uğraşmadım zaten üniversiteden arkadaşımdı farklı şehirledyiz yüzünü şeytan görsün
Aynen İyi biri olmak bunu gerektirir
Sen her türlü dost bulursun onu umursama
❤️🌺💐
Sindirilmez kanka salla boçver
Sakinleşme zaten öfkeni diri tut
Soda?
Şaka yapıyorum geçmiş olsun canım 😘
Soğuk su içerek
Soğuk suyu içeriz bi daha da kimseye dostum demeyiz bu saatten sonra
Valla bende yaşadım defalarca sindirmeye çalış önce kimseye de güvenme bu devirde dost flan yok bugün dostun olur bir bakmış düşmanla dost olmaya çalışır onun gibiler
Nasıl kazık yedin
Sevgili yaptı bazı seylerini benim üstüme attı seviglisi benle gorusmesini istemedi ve konusmayı kesti
Neleri attı senin üstüne
Kendi eski sevgilisini falan benim sevgilşm olarak söyledi daha ne attı bilmiyorum ama şuanki sevgilsi geçmişini çok kurcalıyor o sa benim üzerime attı benim sevgilim degildi falan diye çocukta bana güvenmedi arkadaşlıgını bitirmesini istedi o da doguruları söylemek yerine benimle arkadaşlıgını bitirdi
Çok karaktersizmiş arkadaşın
İstesem gider doğuları sevgilisine anlatırım ama uğraşmaya bile degemzler yalanlar üzerine bi ilişkil kurdular hayrını görmezler umarım
Kaç yaşındasın bu arkadaş
Evet hiç ondan bekelemzdim o yüzden agır oldu
21 yaşında ciddi ilişkisiymiş evlenceklermş cocuk onh duzgun bilsin bırakmasın diye böyle yalan dolan yapıyor
Yalanlar çıkar ortaya kimbilir ne naneler yedi
İnşallah allaha dua ediyorum umarım nasıl birisi oldugu ortaya çıkar
Yakında gelir yanına ağlayarak
Ortamı sil baştan yap
Dindirilmez mezara götğrülür
Zamana bırak sindirilir
Zamanla
Ne yapti
Senin üzerine attığı şey ne
Ne önemi vat
Cezası ona göre verecegiz
Kendi eski sevgilisini falan benim sevgilşm olarak söyledi daha ne attı bilmiyorum ama şuanki sevgilsi geçmişini çok kurcalıyor o sa benim üzerime attı benim sevgilim degildi falan diye çocukta bana güvenmedi arkadaşlıgını bitirmesini istedi o da doguruları söylemek yerine benimle arkadaşlıgını bitirdi
İstesem gider doğuları sevgilisine anlatırım ama uğraşmaya bile degemzler yalanlar üzerine bi ilişkil kurdular hayrını görmezler umarım
Boş ver ya i zaman muhatap bile olma böyle erken tanıdın arkadssini
Gecmez
Sagol baya motive ettin
Öyle ama cidden
Burada oyalan
Hazmet bir soda ile