Genital bölgede, hemen yanakta. Aniden belirdi. Kızarık mor ve şişti. Ben de gece dayanamayıp sıktım. Kan ve iltihap aktı. Ama tekrar hemen aynı şekilde şişti. Eşimden enfeksiyon kapmış olabilir miyim?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genital bölgede, hemen yanakta. Aniden belirdi. Kızarık mor ve şişti. Ben de gece dayanamayıp sıktım. Kan ve iltihap aktı. Ama tekrar hemen aynı şekilde şişti. Eşimden enfeksiyon kapmış olabilir miyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır ama o anda gelişen bir durumdan alerji tarzı bşey olabilir bnmde başıma gelmişti benzer bşe
Olabilir, teşekkürler
Anlayablrsnz aslında
Kıl dönmesi de olabilir
Kontrol ettim. Ama degil
Olabilir prezervatif takmıyor mu
Bir kisminda
Hmm farklı biriyle ilişkiye girmiş olabilir mi... fotoğraf çek yapay zekaya sor bunu
Evet girmis
Tamam verme bı daha sende
Zorla yapar
Oha yani ne bu böyle
Maalesef
Kiminle evlisin sen böyle
Bencil bir sadistle
İşin zor zorla yapmak iki taraf istemezse eziyet olur
Aşırı Kaşıntı var mı
Kaşınıyor ama aşırı değil, daha çok batar gibi açıyor. Dokunamiyorum. Dokundugumda çok acıyor.
Mantar diyesim var ama demek istemiyorum umarım değildir çok kötü bişey çünkü acısı kaşıntısı
Mantara benzemiyor.
Mantara benzeme şekli nasıl olurki umarım değildir bulaşıcı bir hastalık çünkü kasık bölgesinde mı yoksa özel bölge içi veya çevresimi
Cevresi
Hastaneye git diyecem ama onlarda krem falan verecekler kaşıma bişey yapma bak bakalım hafifleyecekmi kaşıntısı acısı iyi ki çevresi yani
Evet, teşekkürler
Rica ederim yorumlarda gördüm de madem öyle bişey var neden birliktelik yaşadınn ki o durumda
Zorla
Ondan buluaşmış kötü bir durum senin adına üzüldüm geçmiş olsun sana kalıcı bir hasar bırakmaz umarım o bölge biraz hassas böyle şeylerde
Evet, maalesef
Onla geçmiş olsun yapacak bişey yok ondan aldığını getirdi sana verdi böyle neyse bişey demiyim 😊
Ne enfeksiyonu kapmış olabilirsin
Eşimin bir eskortla ilişkisi var
Ve sen bunu biliyosun
Evet
Neden boşanmıyosun
Ayriicam zaten. Bir süre bekliyorum
Neden bekliyosun
Öyle gerekiyor
Peki esin neden eskorta gidiyor
Daha tatlı geiyor demekki. Yanında olan bir kadın
Sen yanında değil misin
Sen ne zamandır evlisin
Evet...
Özele gelir misin
burada misin
Zorla mi yapıyor bide oha, seni dinlemeyi çok isterim
kıl dönmesi olamaz mı :D
Hayır kıl dönmesi değil.
ama anlattığın benziyor. Eşinden öyle deri altında enfeksiyon oluşturacak ne bulaşacak ki :D
Yanak derken vajina dudak mı kalça yanak mı :D
Vajna
senin hijyen eksikliğin ya da dışarda bi klozetten ya da başka bişeyden olmuş olamaz mı?
Higjyen konusunda çok dikkatli yım. Ayrıca klozette kullanmiyorum
peki bişey daha soracam ama özel olur burdan sormayım
Sor sor. Üstü kapalı. İkimizde gizliyiz
izah için açık yazmam lazım
Mantar ya da iltihaplanma olabilir evet
kıl dönmüştür
Değil.
nereden biliyorsun görünmez içten uzar mercimek tanesi kadar şişlik yapar içi iltihap dolar
Kıl dönmesini biliyorum. Bu degil
kocandan kapmış olma ihtimalin zor kapsan ya gonore kaparsın ya HPV kaparsın o başka bir şey. kocanın yaramazlıklarına niye izin veriyorsun ondan çıkarıp sana sokuyor. hem de para veriyor boşu boşuna evde varken
Enfeksiyon vb
Sanmıyorum.
Zor isler