Neredesin, yazmış; "Hastaneye gideceğim" dedim, görüldü attı. Bir şey olur mu acaba
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hastaneden sonra barkot al ve https://www.egitimhane.com/ayakta-tedavi-beyan-belgesi-d170480.html beyan formu doldur ver rapor alırsan ihtiyac kalmaz
hastahaneye gidip resmi işlemlerin varsa neden korkasın ki
WhatsApp resmi bir yazışma aracı değil bir işe yaramaz insan kaynakları ile görüşüp izin yazdır veyahut rapor al yoksa idari tahkikat başlar savunma yazarsın
Amirinden müdüründen idari izin alman gerekiyor bu işler wp üzerinden olmaz? Tutanak yazabilir
Hastaneden Vizite kağıdı ya da rapor alman gerekir memursan... ve hastaneden çıktıktan sonra raporun yoksa işe gitmen gerekir.
Gitmezsem ne olur
Devlet kurumunda memursan arayıp bilgilendirmen gerekir ya da acil bir sağlık durumun olmadıysa sabah... bir gün önceden hastaneye gideceğini bildirmen gerekir
Mesaj çekerek bilgi verilmez devlette.
Arayınca açmıyor ki
Hastaneye gidecem deyipte gitmezsen.. veya gittiğini belgeleyemezsen hakkında soruşturma başlatılır...1 yılda 3 gün böyle yaparsan iş akdi fesh olur..
Evet tabiyim
Belki yakınımı götüreceğim hastaneye
657 e tabii memur isen hastaneye git doktor rapor vermediyse çıkışta sekreterlikten hastaneye gittiğine dair vizite kağıdı al... ve hastane ile işin bittiğinde işe raporun varsa vizite almana gerek yok.. raporun yoksa vizite kağıdı ile hastane çıkışı işe gidip çalışmaya dewam etmen gerekir
O zaman yakınını götüreceksen birim müdürüne söyleyip mazeret izni alabilirsin... herkes anlayış gösterir..
Bende devlet kurumunda çalışıyorum
Saatlik izniniz yok mu almıyormusunuz bizde sabah 8 den öğlen 12 ye kadar izin alan var
Pardonda hangi kurum bu acaba bu kadar esnek çalışma saatleri varsa bizde revize olup kurum değişikliği yapalım 🤣
Saatlik izin alabilirsin ama bir gün önceden ya da mesai saati başlamadan haber vermen gerekir
Devlet kurumunda çalışıyorsan 657 e tabii isen devlet memuru kanununu oku... iç tüzüğü öğren ona göre hareket et...
Bişey olmaz boş ver çok yaptım bende öyle zamanında
Hangi kurumda memursun
Sağlık
Bende yaptım bunu bir iki kere sabah yuruyemeyecek haldeydim ertesi gün izin yazdirdim
Olmaz ama git ve rapor al
olursa ögrenirsin zaten
Nasıl yani
Bir günlük sevk alırsın hiçbir şey olmaz.
çok rahat davranırsan memuriyetin yanabilir
Yinede mesai arkadaşlarına söyle
Yaptırımı müdür uygular arkadaş değil
Biliyorum elbette adam görmedim der ara o zaman
Arayınca açmıyor mesaja dönüyor millet yazılanı okumuyor ya
İyi günler
Rapor alman gerekmez mi
o iş öyle oluyormu ya
Gordumu mesaji
olur