Arkadaşlar babam yarın mesane ameliyatı olacak ve korkuyor, ameliyathanede korkudan nabzı falan ya düşerse, ya tansiyonu çıkarsa nasıl olur o durum, bir de genel anesteziden ya uyanamazsa, o esnada nefesi falan giderse?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar babam yarın mesane ameliyatı olacak ve korkuyor, ameliyathanede korkudan nabzı falan ya düşerse, ya tansiyonu çıkarsa nasıl olur o durum, bir de genel anesteziden ya uyanamazsa, o esnada nefesi falan giderse?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yavrum anestezi zaten muayene edecek ya da etmiştir gerekli sorular sorulmuş testler yapılmış önlemler alınmıştır başında bekleyecekler her türlü alet takılıp takip yapılacak babanın ek bir ciddi hastalığı yoksa hiç bir şey olmaz muhtemelen ama hayatın garantisi yok o başka yine de bu dediklerin binde birden az riskler bir anestezi bağımlısı olarak yazıyorum bunları o on saniye benim için her şey çok severim
Evet anestezi muayene etti ama yinede içimde korku var 61 yaşında mesane tur ameliyatı olacak şüpheli bir yapı var ne olduğuna bakmak için yapılacak kazınıp alınacak ama babam kan sulandırıcı ilaç kullanıyordu onu kesip iğneye devam ettirdi doktor sigara içen birisi babam korkuyorum işte ameliyat anında ya korkudan kalbi durur kalp krizi geçirirse ya nefesi giderse genel anestezi esnasında falan çok sıkıntılı durumdayım moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım
Sorun olmaz ama senin anksiyete için bir uzmana görünmen lazım böyle yaşamak zulm olur sana
Evet anksiyetem var bende farkındayım bu beni oldukça fazla yoruyor
Aynen sorun yok yani içini ferah tut vesvese yapma
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim geçmiş olsun
Operaayondan önce sakinleştirici verirler
Güle oynaya gider operasyona.
Yaşı kaç,
Gerekli tahliller yapılmıştır, anestezi ekibi sakıncalı bir durum olmadığına kanaat getirmiştir
61 yaşında mesane tur ameliyatı olacak şüpheli bir yapı var me oldığuna bakmak için yapılacak kazınıp alınacak ama babam kan sulandırıcı ilaç kullanıyordu onu kesip iğneye devam ettirdi doktor sigara içen birisi babam korkuyorum işte ameliyat anında ya korkudan kalbi durur kalp krizi geçirirse ya nefesi giderse genel anestezi esnasında falan çok sıkıntılı durumdayım moralim çok bozuk ne yapacağımı şaşırdım
Endişelenmeyin, kalbi duracaksa da masada dursun başında onca hekim var mutlaka müdahale ederler, yaşam destek ünitesi hemen yanıbaşında zaten. Bu operasyonu atlattıktan sonra da asıl endişenizi babanıza yansıtın da sigarayı bıraksın.
Ama öyle bişsey olmaz değil mi kalbi durması falan 🥺
Bahsettiğiniz operasyon basit bir operasyon
Siz gönlünüzü ferah tutun
Bir şey olmaz.
Tebrik ederim sizi
Babasına bu kadar düşkün kız evlat görmeyeli uzun zaman oldu. (Ölmesini isteyenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok zira)
Teşekkür ederim 🙏🏻 ben hep en ufak şeyde bile böyleyimdir kendisine ister bana çok kötü ister bana çok iyi olsun babam o benim
Geçmiş olsun
Dilerim sizin evlatlarınızda size böyle davranır
Benim babamda genel anesteziyle ameliyat olmuştu ve bir sorun olmadı..
Aynı ameliyat mı peki
Fıtık ameliyatıydı.
Ama benim babam kalp hastası bide
Anladım. Önden tetkikler yapılıyor zaten.
Sen yine o musun
Daha olmadı mii bende korkuyordum aynen senin gibi ama çok şükür bişey olmadı korkma
O musn derken
Hayır daha olmadı bu sabah olacak ve çok korkuyorum babamın durumu ya anesteziyi kaldıramaz diye ya da korkudan bişey olur diye
Konuşmuştuk demiştim ya benim babam da olmuş diye
Korkma canım benim bişi olmaz kaç yaşında baban
61 yaşında babam
İşte ben babam korkar eder diyede korkuyorum bilmiyorum ya
Benimki de 54 54
Bişi olmaz korkma Bitanem tamam mı