Uyandığımda kolumda 5-6 yerde çizik, bir yerde de yara izi vardı, uyuduğumda hiçbir şey yoktu arkadaşlar ne olmuş olabilir ben anlayamadım, neredeyse eşimden şüpheleneceğim, o kadar psikolojim bozuldu
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gece uykuda insan ne yaptığının farkına varamıyor ki istemsizce kaşımış olabilir ya da uykusunda ters bir harekette bulunmuş olabilir eşinden şüphelenmek yerine uyku esnasında kendine zarar vermiş olabileceğini düşünmek daha mantıklı gelir insana
Ben eskiden gece odamdan aşağı oturma odasına kadar yürümüşüm abla gözüm kapalı 😅😅
Ama küçük küçük çizikler var bu kadarda insan kendisine yapamaz
insan uyku sersemliğiyle tırnaklarının farkında olmadan ne kadar derin çizebileceğini bilemiyor bazen rüyanın etkisiyle bile insan kendini kasabiliyor ama yine de için rahat etmeyecekse bir doktora görünüp netleştirmek en iyisi kafandaki o şüpheler de bitmiş olur
Bir kere de uyurken duvarları tekmelediğimi hatırlıyorum sabah kalktığımda ayaklarım bir acıyor abooo
Benim evlenmeden önce böyle huylarim yoktu gece nasıl yatiyosam sabah öyle kalkıyodum. Osen neler yasiyomussun uykuda öyle, doktora gidicem evet
en iyisi doktora gitmek zaten kafadaki o şüpheleri ancak uzman bir görüşüyle tamamen ortadan kaldırabilirsin
Nasıl bir yara
Çizik küçük küçük çizikler bı yerdede kırmızi kıpkırmızı olmuş bi yara
Yatakta dönerken vurabilecegin yerler var mı
Hayır
Tuhaf ama muhtemelen uyurken bir yere vurdun ya da dönerken sert bir yere deyip çizilmiştir. Ama eşin olayida olabilir
İnan okadar kafama takıldıki çözemiyorum
O zaman eşin uyurken oldu tahminimce
Eşim yapmış olabilir yani
Şu an için öyle görünüyor ama kasıtlı yaptığını düşünmüyorum
Bilmiyorum ama normal değil hissetmiyosam demekki ben derin uykudayken yapıyo ben şüpheleniyorum
Evet sen derin uykudayken yapıyor ama sen uyurken mani olduğun bir şey oluyor ve o esnada oluyor sanıyorum
Cimcik atmıştır eşin
Ciziklerde var küçük küçük gerçekten olabilirmi bilmiyorum
Yapmıştır
Ama bi uyanma olmuyo yani hissetmiyorum
Uykun Derin demekki
Evet çok derin
Hissetmemen normal o zaman