Arkadaşlar genetik potansiyel 183-184 falan en az. Fizik tedavide bacağımın kısa kaldığı ve kaslarımın zayıf olduğu söylendi. Ben 177'yim 1-2 yıldır bacak ağrıları ve vücut ağrıları çekiyorum fibromiyalji gibi, araştırabilirsiniz. Endokrinoloji el bileğimin röntgenini çekti plakların kapandığını ve uzamayacağımı söyledi. Fizik tedavide uzarsın demişlerdi ama bu uzamazsın diyor. Benim merak ettiğim, bu iş bu kadar basit mi? Yani reşit yaşa doğru büyüyememen falan, hani az da olsa büyürsün 21 yaşına kadar. Ve internette görüyorum 24 yaşında uzayanları. Nasıl oluyor bunlar?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kapandıysa uzamazsın yaşım 18 benimde boyum 177 röntgen çektik doktor bana 3,4 cm uzama potansiyelin var dedi ayrıca postürün bozuksa 2,3 cm daha uzun olabilirsin
Egzersiz yaparsan kemiklerin yine uzayabilir ama. Belin de uzar. Bende skolyoz var ama asıl konu bacaklarım kisa kalmış yani
İşte postür düzeltme ce esneme hareketlerini yapman lazım youtuve da tonlarca video var ayrıca fizik tedaviye görün
Ya postur hikaye knk ben uzayamadim hastalığım vardi bisürü bi anda durdu uzamam anlamsizca boyle bacagimin kisa kaldigini gozle goruyodum farkediyodum kendim. Saçma sapan bişey oldu bilmiyorum.
22 yaşımda beş cm uzadım ben
Plakların kapalı mıydı
Hiç bilmiyorum
Açıktır ki uzamış
Peki 5 cm uzadım dedin nasıl uzadın? Ve kaçsın şu an
Demek istediğim şu hani kapalıyken uzamaz ya ama 25 yaşına kadar tam kapanmıyor aslında onu biliyorum
1.82 'ydim 1.87 oldum. Aslında özellikle bir şey yapmadım kick box ve basketbola gidiyordum.
Peki uzamak mümkün mü tavsiyen var mı senin
Ben ne yaptım da oldu bilmiyorum ki. Sonradan farkına vardım.
Anladım teşekkürler
Rica ederim. Uzarsın İnşallah
Bilmiyorum 2-3 yıldır çok hastalıklar çektim yaş küçük olunca bilmiyorsun napacağını büyüyünce de zaten geç kalmış oluyorsun. Bi şekilde uzatırım diye düşünüyorum 5-6 cm almam lazım sülale uzun.
Aynen yirmisin daha korkma. Aile hekimine danış istersen.
Yirmi değil 18'im
İyi akıl ettin aile hekimini bi dannışmam gerek
O yaştaki kız bile uzayabilir
Birden bir şey oldu 1 yıl önce aniden böyle kısa kaldığımı hissettim boğazımda yanma yutma güçlüğü nefes darlığı bacak ağrıması romatizma gibi. Böyle vücudun birden zayıflar kemiğine çekilir hani. Bunun nedenini ben bi türlü bulamadım. 180 üstüne çıkıyordum bunlar olmasa
Yapay zeka diyorki plakların kapanmamış uzama şansı var. Doktor uzayamazsın diyor. Garip.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!