Kızlar belinizdeki kılları alıyomusunuz? alıyosanız, ne ile alıyorsunuz?
Erkekler kızlardaki belindeki tüyler itici geliyor mu?
Erkekler kızlardaki belindeki tüyler itici geliyor mu?
oda bişeymi 2003te antalya konyaaltı plajındayken yüzüstü yatmış bir kdının kalçasına gözüm takıldı oda ne 3 5 tane kalın siyah ve uzun kıl vardı poposunda saç gibi , kadın baya kendiyle barışıkmış :D
itici olur hatta kara kara olursa tiksindirici olur... kızda tertemiz, pürüzsüz yumuşacık ten olmalı...
Öyle çok fazla kıl yok sırtımda falan. Ufak tüyler var ki oda her vücutta olur. İğrenç diyen erkeklerin bir çoğu koltuk altını dahi almıyor ki bence iğrenç olan onlar.
Görmediğim için çok takmıyorum ama aklıma geldikçe aldırıyorum unutmuştum hatırlattın bu arada sağol:)
Cevap
17Cevap
Tüyse alma derim ama koyu ve kalınsa lazerle aldırabilirsin imkanın varsa.Yoksa ağda yapıp kalınlaştırma dursun öyle.
Eğer sevgilimse itici gelmez ikide bir tüylerini al falan da demem yani. Ben onu olduğu gibi kabul ederim. Ama sevgilim değilse biraz itici gelir yani.
eğer ince ve kısaysa çok hoş duruyor. bana çok sevimli ve hoş geliyor. ayrıca çekicidir de :) şirin seni. :)
Beline kadar açtık ta kıllarını saydık..Kılı mıllı idare etcen artık :D
'' Erkeğin kıllısı Ali'den,kadının kıllısı ayı'dan '' diye bir söz vardır,katılırım da bence tertemiz olmalı kollarda filan hiç olmamalı br hatunun
Erkeklerde bile belinde kıl yok.Kadınlarda olması itici.
İnanılmaz itici birşey bence hatta tiksiniyorum...
Benim Götümdede Kıl Var Onlarda İtici Geliyomu Size Allahım SOruya Bak Ya :D
kızların belindeki ve diğer yerlerindeki kıllar beni rahatsız etmez
yalvarıorum bayanlar kollarınızdaki kılları alın !
koldaki kıl alınır mı yaa. gayet çekici geliyor bana.
belindeki killar derken? orda ne isi var ):
alsan iyi olur tadına doyulmaz
agda yaptıranlar var ama gereksiz buluyorum
gecen vard bitane öyle korktummm
Belinde kıl olan kızda mı var mk.. :(
Evet. Iyk. Kız dediğin kılsız olur.
tuy yakısmaz bir bayana almalısın
ağda kullanılmalı kesinlikle
Almıyorum
yirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar