Son zamanlarda çok stresli günler yaşadım, yediğime içtiğime de dikkat etmedim. Ne zaman krem ürün falan kullanarak tedavi etmeye çalışsam cildim yanıyor gibi oluyor ya da daha da çoğalıyor sivilcelerim. Bu yüzden bana daha sakin, iz kalmaması için ve artık komedon çıkmaması için ne yapabilirim söyler misiniz? Bir de cildim çok soyuluyor, neden acaba?
Yüzdeki sivilce izleri ve komedonlar nasıl tamamen geçer, cilt soyulması neden olur?
Cildinde egzama ya da seboreik dermatit olabilir cildiyeye git
1
7 Yorumla
Soran
2 sa
Haklısınız ancak gittim hep aynı kremi veriyor sadece 0,25 değil 0,5 veriyor. İpl lazer yapalım dedi o da ciltte tüylenme yapabiliyor cildim yatkın benimde. Öyle anlayan bir cildiye yok maalesef.
O retinol. Cildin hassas olduğu için hafta bir kere nohut kadar alıp tüm cildine sürmelisin. Bariyer için cicalı krem al derim. Sen retinolü her gün mü kullanıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cildiyeye görün belki alerjin vardır ya da başka bir şey, cildini bilmeden ürün kullanım daha kötü yapma
*kullanıp
Cildinde egzama ya da seboreik dermatit olabilir cildiyeye git
Haklısınız ancak gittim hep aynı kremi veriyor sadece 0,25 değil 0,5 veriyor. İpl lazer yapalım dedi o da ciltte tüylenme yapabiliyor cildim yatkın benimde. Öyle anlayan bir cildiye yok maalesef.
Verdiği krem daha çok soyuyor acnelyse mi ne adı.
O retinol. Cildin hassas olduğu için hafta bir kere nohut kadar alıp tüm cildine sürmelisin. Bariyer için cicalı krem al derim. Sen retinolü her gün mü kullanıyorsun?
Hayır dediğiniz gibi kullanıyorum ancak hem komedonum arttı hem soyulmam
Hemde mesela nemlendirici sürdüm şimdi yüzüm nasıl yanıyor anlatamam
O xaman bariyerin zayıflamış kesinlikle bariyer onarıcı krem al retinolü yazın kullanma niacinamide ya da azelaic asit kullan lekeler için
Kullandığın kremin içinde alkol varsa yakar retinol için sandwich metodu var araştırıp bakabilirsin
şu an Gratis online da indirim var cilt bakımda koş
Maske yap
Karaciğerdenn
Nasıl yani?
Acı ekşi yeme fazla
Hiç yemem ki, cips kola çok tüketirim ondan ve stresten sanırım.
Olabilir yaş ka
19 yaşım
Spor yaparmisinn?
Hayır
Yapmalısınn