Göğsümde sürekli bir ağrı vardı doktora gittim, ultrason çekti, genel cerrahi belli bir boyutta değilse ameliyatla almıyorlarmış ve ağrı yapıyor bazen, 6 ay sonra gel dedi, büyüme yapmaması iyi bir şey mi :(((
Beslenme alışkanlığım genelde soğan sarımsak, çok tüketirim ama çikolata kahve bunları çok içiyordum, biraz ara verdim çünkü onlara çok yüklendiğimden dolayı çıktı, normal mi genellikle çevremden böyle şeyler duyuyorum maalesef, hemen hemen her gün tüketiyordum 😭😭
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne oldigini anlamadım ama zaman kaybetmeden aldır bence
Yok almazlar çünkü çok küçük benimki
Dediğin şey kist mi yağ bezesii mi ney
İyi huylu kist gibi bir şeymiş ama kist değil
Alıyım derse aldir
Ya evli barkli bir kadın diyor bende de vardı kendiliğinden geçti diyor aşırı stres yaptığım bir dönem vardı sanırım o zaman büyüdü ve genellikle bir ara çok sık çikolata tüketiyordum bir kaç yıl böyleydim
Onunki daha büyümüş sanırım kendiliğinden geçtiğine göre benim de geçer ama ben çok kahve istiyorum çikolata çok tüketiyorum işte biraz dikkat etmeye başladım ama umarım geçer
Valla sebeb olan veya olduğuna inandığım neler varsa tüketmeyi kullanmayo bırakırsın. Ayrıca doktor ne derse onu öncelik bil. Başkasının aklı başkasına kalsin
Sonuçlarımı almaya ben gitmedim doktor bana bir şey söylemedi Bu yüzden ben o gün hastaydım yani doktorda birebir konuşmam lazım çünkü her insana dokunan şeyler farklı öyle özel bir şeye de alerjim yok diye biliyorum ama
Büyümüyor olması iyiye işaret. Ama 6 ay sonra yine kontrol ettir.
Korkulacak bir şey yok
Ben ilk kez çektirdim ultrason
Yani?
6 ay sonra bir daha bakarlar işte
Evet beslenmeme dikkat etmem gerekiyormuş yani çikolata falan çok yemeyeceğim
Çikolatanın extra bir zararı var mı orasını bilemem
Yapıyormuş ama çevremden öyle duydum ben çok tükettiğime göre sanırım yapıyor
Çevrende duyduğun ile olmaz bu işler. Doktor diyorsa öyle
Tamam çevremdekilere de doktor söylemiş
Peki o zaman :)
Sen çikolata yeme
Yok canım çekiyor aşeriyor gibi hissediyorum bağımlılık yaptı herhalde 😂😂
Kendi açımdan hayal edemiyorum bile
Çünkü özel bir istediğim hiç olmadı.
Mesela 1 sene çikolata yemesem aklıma gelmez
Bağımlısı olduğun bir yiyecek yok mu veya sigara kahve alkol gibi
Evet, sigara var. O derece mi yahu sende
Geçmiş olsun. Öncelikle buyumemesi cok iyi birsey. Paketli ürünlerden uzak dur. Kahve zararı olmaz. Çekirdek kahve tabiki. Seker ve paketli urun yeme.
Yiyordum işte azalttım stresli bir insanım Çok sinirliyim sanırım ondan dolayı da var
Gecmis olsun ayni benim gibisin ve umarim aklımdakiler olmaz. Bendr kanser olmsutum bu yuzden
Erkeklerde de mi çıkıyo göğüste kitle
Gogsundemi çıkmıştı
Evet maslef
Tam olarak ne fibro dönem mi Yani bu ismi mi söyledi ama benimki iyi huylu çıktı
Şimdi bizim bir akrabamız göğüs kanseri tedavisi görüyor ve doktor ne demiş biliyor musun paketli ürünlerden uzak durun
Doktor doğru söylemiş
Sizin durum nasıl oldu Allah şifa versin inşallah iyileştiniz mi fazla stres veya pakette ürün tüketimi var mıydı
Teşekkür ederim Şu an iyiyim. 5 sene oldu stres siz gun geçmiyor ki. Paketsiz ürün kaldi mi yiyelim
Size iyi huylumu dedi kötü huylumu yan benimki büyümüyormuş 6 ay sonra gel dedi ama
Kotu huylu ameliyat oldum kemoterapi vs
Bana iyi huylu dediler sonradan kötü huylu olma ihtimali var mı İlk önce mi demişlerdi kötü huylu diye
Sana bir tavsiye vereceğim mor soğanı kaynar suyunu her sabah iç içilecek kadar az bir şey ılısın o zaman faydasını görürsün
İlk defa duydum böyle bir şey çevrenizde buna benzer bir şey vardı o şekilde gitti mi beslenme şeklinden dolayı çıkabiliyormuş acaba çok çikolata yediğimdenmi oldu
Daha diyeceklerim var aslında
Buradan yazma imkanınız yok mu
Kaldırılıyor maalesef
Tamam mesaj atacağım özelden yazın
Tamamdır
erzuruma gidiyoruz biz orada bi profesör var çok iyi bi doktor. tavsiye ederim
Ya aslında kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim çünkü benimki o kadar büyük değil hala aynı geçer herhalde kontrolle gel dedi beslenmeme dikkat ediyorum şu an
aklında bulunsun diye dedim ultrasonda bastırdıkcada artabiliyor bazen büyüyo darbeden felan uzak tut
Hangi hastane isim yazar mısın
Sonra kendiliğinden kaldırılır zaten ben not alırım
sorunu begeniyim bul istersen beni
Tamam
burdaysan begeniyim
O ne
İyi huylu kist gibi bir şeymiş ama kist değilmis doktor söyledi
Umarım sağlığına kavuşursun kardeş
Teşekkür ederim umarım
Kaç yaşındasın
28 neden
Bekar mısın
Evet neden evli olunca ne değişiyor
Emzirme vs etkiliyor yaa
Hee yok çok şükür değilim kafam rahat zaten
Ailede var mı hiç annende falan
Annemde yok
İyi knk geçmiş olsun
Teşekkür ederim
İçinde sert bişi mi var demek bu yannii
Yani sert bir şey var mı bilmiyorum ki elime gelen bir şey var sadece ondan eminim
Niye oluyormuş