- Kırmızı çarpılı şimdiki, sarı çarpılı 4 ay önceki halim. Saç ekimi yaptırmadım. Sadece ilaç tedavisi. Sizce gelişme var mı?

Gelişme var
Gelişme yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tebrikler bu şekilde devam et, prp mezoterapi de yaptırmayı düşün bence
İşe yarar mı onlar?
Bence doğru kaliteli bir yer araştırıp yaptır gayet işe yarayan destek tedaviler
Tamandır, araştırayım. Sağ ol.
Benim kardeşimde de dökülmeler vardı her şeyi denedi saçlar çıkıyordu ama tedaviyi bırakınca geri dökülüyordu en son arkadaşının tavsiyesi üzerine Cosmedica Clinic'te saç ekimi yaptırdı şu an eskisinden de gür saçları var
Baya iyi olmuş. Ne tedavisi bu acaba bende de aynı sorun var da ben de düşünüyorum böyle
Sende yeni mi başladı dökülme?
Yok bende Bayadır var.
Anladım. Bu saç dökülmesinin tedavisi var ama prüzsüz yüzey (tamamen parlakyüzey) olmamalı.
Yani sac olmalı dimi
Evet, saçı kökü olmalı, saç çok cılızdır görünmüyordur kurtarılabilir ama kök kapanmışsa kurtarılması imkansız.
Hangi ilaçlar peki söyleyebilir misin
Biri minoksidil %5, diğeri dht baskılayıcı. Yan etkileri olabiliyor, jinokomasti, cinsellikte düşüş vs ( bende olmadı). 2 ilaç var biri proscar ( tableti dörde bölüp içilir) 1 tablet 4 gün 4 parça, her gün 1 parça içilir.
Diğeri çok daha riskli bir ilaç.
Hormonal olan ilaçları da hiç kullanasım gelmiyor ya
İşte hocam saç= dht. Yurt dışına çıkıyorsanız bunların topicalleri var, kafaya jole gibi sürüp hayatınıza devem ediyorsunuz
İşe yaramış. Nasıl bir tedavi tam olarak?
Her gün ilaç ve sprey
Hangi ilaçlar yani?
Biri minoksidil %5, diğeri bir hap. Bu hapı yazmayayım bazı insanlarda yan etki yapabiliyor. Kadınların zaten bu hapı kullanması çok tehlikeli.
Anladım ama hapın içeriğini merak ettim
Dht baskılayıcı bir ilaç. Ancak kadınlar kullanırsa hamile kalamama, hamile kadının çocuk düşürmesi vs gibi çok ciddi yan etkileri oluyor.
Anladım teşekkürler
Rica ederim.