Babamda mesane tümöründen şüpheleniyorlar eğer başka organlara yayılım olsaydı tomografide belli eder miydi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamda mesane tümöründen şüpheleniyorlar eğer başka organlara yayılım olsaydı tomografide belli eder miydi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
PET CT 'de çıkar. Tomografi yol gösterebilir.
Tomografi de belli olmaz mı mesanede sadece polip gibi bişey göründüğü yazıyor sistoskopi yapacak doktor işte
Polip direkt tümör değil sistoskopi ile patolojiye bir örnek gitsin önce.
Peki bişey soracam babam kalp hastası korkuyor ameliyat masasında kalmaz falan değil mi kalbi falan durmaz çok korkuyorum
Sistoskopi ile çok çok çok zor bir ihtimal.
Ama genel anestezi bayıltılacak
İşte her genel anestezide ölüm olsa hastaneler mezarlığa dönerdi.
Çıkar ve detaylı renklisi istenir
Renkli tomografi çekildi orada bişey çıkmadı sadece polip gibi bişey görünüyor mesanede
Ya çok geçmiş olsun benim babamda çıktı
Kitleyi aldılar tedavi gördü şimdi de kontrole gidip geliyor
Tomografi istediler çekmedik
Peki bişey soracam babama sistoskopi yapılacak yara varsa da kazınıp alınacak ne kadar sürüyor babam korkuyor ameliyattan falan
Benim babamda korkuyordu bize demedi ilk kan geldiğinde sonra korkuo söyledi hemen git dedik Allah'tan ilk evrede yakaladık ama yüksek üreme yeteneği olan tümör olusmustu bile tümörü aldılar ondan sonra 2 ay içinde haftada bir tedaviye gitti şimdi 3 ayda bir gidiyor
3 ayda bir kontrole gidiyor en son gittiğinde yine üreme olmamıştı çok şükür ama dedi ki doktor bi tomografi çekersen iyi olacak ama babam çekmedi ya
Çok geçmiş olsun babamdada kanama olmuştu kışın bize yeni söyledi 9 mm diyo tomografi görüneş şey işte sistoskopi yapacak yaparken temizleyecek ne kadar sürüyor bu işlem
Teşekkür ederim Allah senin babana da benim babama da şifa versin Senin babaninkisi anladığım kadarıyla küçük yani polip demissin zaten bi yorumda ben tıp eğitimi görüyorum polip demek küçük kitle demek benim babamınkisi 7 cm di
Normalde çok sürmüyor kitle var ise 30 40 dk yoksa eğer en fazla 20 25 dk