20 yaşındayım ve destekli 75B kullanıyorum. Yani destekli takınca 75B oluyor, desteksizini siz düşünün. Çok küçükler ve ameliyat dışı büyümezmiş diye duydum, gerçekten ameliyat mı olmam gerek
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 yaşındayım ve destekli 75B kullanıyorum. Yani destekli takınca 75B oluyor, desteksizini siz düşünün. Çok küçükler ve ameliyat dışı büyümezmiş diye duydum, gerçekten ameliyat mı olmam gerek
Ameliyat harici 21 yaşından sonra büyümez
Emzirme hamilelik döneminde filan şiş durur ama büyüme değildir o sarkma bile yapabilir. B cup küçük değil aslında boyun kilon kaç dertleniyorsun.
Hem az büyük ya da küçük ne önemi varki
kızzz saçmalama ya. benim de çok küçük, ben sütyen bile kullanmıyorum hatta. hafif çıkıntı var o kadar. çevremdekiler soruyor estetik dolgu vs yapacak mısın diye ama ne gereği var? gerçi sen bunu sorun ediyorsan iş değişir. ben umursamıyorum, böyle kabul ettim kendimi ne diyeyim. sırf biraz daha büyük iki parça et için bıçak altına yatıp acı çekemem kimse kusura bakmasın. ama sen diyorsan ki ben üzülüyorum, büyüsün istiyorum, o zaman maalesef ameliyat dışında çare yok. kür-masaj-spor gibi şeyler çözüm değil. samimi söylüyorum bunları. eğer çok kafaya takmıyorsan boş ver gitsin.
Cevap
20Cevap
Ameliyatla olan zaten doğal olamdığı daha çok sorun çıkarır olanı kabullen ve evlenincede zaten büyüme gerçekleşir biraz daha orjinal olan iyidir takıntı yapma yeter
Gayet iyi avucu dolduruyordur üzülme ben kidolgin meme seven bu işin zirvesinde ki biriyim.
Önemli olan Cuptur.
C ve D beden çok iyi ama senin de kotu sayilmaz
80b olsa aşırı iyi ama sende hamile kalınca büyüyecek biraz daha iri ve güEl duracak. Şimdi olsa 85 90 çocuk dopumca aşırı sarkma da yapar her şeyin zamanı var her anın güzelliği var ama yaşamayı bilen ve anlatan adama
20 yasindasin neyin ameliyatı yeni nesil gecler kendini begenez oldu. Evlenip cocuk yaptiginda buyur
Cup b işte neresi küçük ben de 21 benim de öyle yeni neslin ufak zaten
Büyük olup sarkacağına bırak böyle kalsın
Zayıf biriysen kilo alırsan daha dolgun olur
Ameliyatla kaç yapacanmi fazla büyük yapamazsın
Büyür
Görmeden bişey diyemem
Kilo alirsna buyut
Genetikte küçük memeli misiniz knk
Evet ne yazıkki öyle
Silikon göğüs cidden zevksiz ama sadece görüntü
75 b kucuk degilki cok avuca gelmiyor mu
Önemi yok ki