Sizce bedava burun ameliyatı olabilir miyim kulak burun boğaza gitsem ameliyat olacağım ama ben çok hafif hazır yapmışken burnum da kalkık olsun istiyorum
26 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapiyolar da çok gördüm burnu mahvediyolar.
Bilerek mi
Hayır yapamadıklari için. Cerrahi dedigimz şey et kesmek. Kasapliktan hallice. Doktorlar devlette kesmeyi öğrenip özele geçiyo. Devletteki bilmediği için devleette. Ben de oldum. Kırık dolayısıyla eğrilik vardı. Allah var on numara yaptı. Ben sadece eğriliği al dedim. Adam bı erkeğe yakışır on numara burun yaptı. O bile Ankara 'dan gelip Bitlis'te ameliyat yapıyordu. Piyasayi sen düşün. Devletten uzak dur.
Benim param yok valla birazcık kaydırak olsun burnum ya doğal olsun istiyorum ne kadar zor olabilir
Ben askerdeyken elemanın biri oldu. Normalde sosyal sigortası yok. Askerde bedava diye oldu. Yani nasıl anlatsam bilimiyorim ama burun bı damla düzelmiş, burnun ortadaki iç eti dışarı atmıştı. Bence beni dinle önce. Kimse eğri burunla doğmaz. Hiç eğri burunlu bebek gördün mü. Burnun bı şekilde kırılmış ve eğri kaynamış. Bunun doğal burnun olmadığını bil. Egonu düşürme. Para biriktirip güvenilir bı doktora ameliyat ol. Şöyle düşün. Bedava yapabilen varken millet niye para veriyo yav he mı.
Yav diye düzeltmis site. Slk mi dicektim
Bende de var aynısı
Eğer nefes almaya engel ise yaparlar
Evet onu biliyorum ameliyat olacağım kesin ama rica etsem ucunu kaldırır mı
Yani rica etmek le yaomazlar maalesef benimde kırık bende gitmeyi düşündüm
Ya sey diycem işte hocam hafif burun ucumu kaldırsanız olur mu hem nefes almam daha rahat olur öyle zatem bende kemer yok burnumda küçücük sadece ucu ve nefes alma sorun
Bi şansını dene belki olur
Yaparla4
Yaş kaç
19
Evet olursun doktora git knb